De 5 mooiste leren banken om jouw interieur mee af te maken

De 5 mooiste leren banken om jouw interieur mee af te maken
Een leren hoekbank is misschien wel één van de mooiste meubelstukken om een interieur mee af te maken. Wanneer de juiste bank in het juiste interieur wordt geplaatst, dan zal dit een echte kers op de taart blijken te zijn. Zeker wanneer de mogelijkheden goed uitgezocht worden. Dit zijn de vijf toppers.

1 Hoekbank Valleta

Een klassieke hoekbank die in verschillende opstellingen te plaatsen is. Zo kan de Valleta het best worden omschreven. Het grote voordeel van deze bank is dat het leer in meerdere kleuren te leveren is. Daardoor past de bank eigenlijk in elk interieur. Laat je ook niet misleiden door de klassieke vorm, dit kan juist heel modern zijn. Er is veel diversiteit mogelijk met dit model.

2 Hoekbank Ankara

Een wat ruimere hoekbank, die het echt mogelijk om als groep met elkaar te converseren en elkaar allemaal in de ogen te kunnen kijken, dat is hoe je de Ankara het best kunt omschrijven. De bank heeft wel een exclusieve tint, want deze is niet zomaar overal vrij verkrijgbaar. Het is wel belangrijk om hier moeite in te steken.

3 Hoekbank Valleta Madras

Wie de hoekbank Valleta nog een stap verder doorvoert kan er bijvoorbeeld nog een loungegedeelte aan koppelen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat de bank bijna een u-vorm krijgt. Daardoor kan op de buitenste hoek naar het gesprek toe gedraaid worden. Dit is natuurlijk een belangrijk extra voordeel.

4 Hoekbank Ailean

Alle hoekbanken worden altijd aangeprezen om het sociale karakter. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat een bank vooral ook gewoon comfortabel moet zijn. Vooral wanneer er geen bezoek is bijvoorbeeld. In dat plaatje past hoekbank Ailean perfect. De bank is stevig, zacht en heeft comfortabele zitting. Meer is niet nodig.

5 Hoekbank San Remo

Ook in een landelijk interieur is een hoekbank te plaatsen. Kies dan bijvoorbeeld voor de San Remo. Deze bank heeft de perfecte uitstraling die past bij een landelijk interieur zoals tegenwoordig de trend is. Deze trend lijkt zich ook voor langere tijd door te zetten, dus er is voldoende reden om de bank hierop aan te passen.

Share with your friends Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on Pinterest

Have your say