3D Vlinders: De muursticker van nu!

3d-vlinders-rood-gekleurdWe hebben al eens eerder geschreven over muurstickers maar wist je dat je ook kunt gaan voor 3D muurstickers? Deze komen nog meer tot leven! Wat dacht je bijvoorbeeld van 3D vlinders? Wij zijn er nu al fan van!

3D Vlinders
Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus altijd een kleur die past bij jouw interieur. Prachtige vlinders op de babykamer maken je kamer nog schattiger, felgekleurde vlinders op de kinderkamer maken hem speelser en wat dacht je van vlinders in je woonkamer? Erg leuk om bijvoorbeeld een accentkleur (van je kussentjes, kaarsen of andere accessoires) terug te laten komen op een lege muur. Maar denk ook eens ‘Out of the Box’, je kunt de toilet bijvoorbeeld ook opfleuren door de 3D vlinders. De 3D vlinders worden door middel van dubbelzijdige tape aan de muur geplakt maar je kunt ze ook bevestigen op ijzeren delen doordat er ook een magneet op zit.

Voor elk budget
Je kunt de 3D vlinders leuk combineren met een mooie tekst of andere muursticker. Ook kun je verschillende 3D vlinders combineren. Kies bijvoorbeeld eens verschillende kleuren. Het is een goedkoop alternatief voor een duur schilderij en daarnaast natuurlijk vernieuwender en opvallender! De 3D vlinders kun je bestellen bij Muursticker4sale.nl voor slechts €7,95 per 12. Indien je nog een setje van 12 besteld, krijg je daar ook nog eens extra korting over. Voor elk budget en elke kamer in je woning dus!

Inspiratie
Hieronder enkele prachtige kleuren en voorbeelden:

 

3d-vlinders-paars
3d-vlinders-roze
3d-vlinders-wit
3d-vlinders-zwart
3d-vlinders-zwart-met-streepje

Fotocredits: Muursticker4Sale

Welke kleur zou jij kiezen?