7 tips om je tuin op te knappen voor de zomer

Een opblaaszwembad aanschaffen

Wat is er in de zomer nu fijner dan de mogelijkheid om af te koelen? Een opblaaszwembad natuurlijk. Helemaal niet duur, en met een elektrisch pompje is het zo opgeblazen. Handig dus.

Een lampenslinger aan de schutting

Schuttingen zien er al snel saai uit. Dé manier om dit op te lossen is de aanschaf van een lampenslinger. Lampenslingers bestaan in alle soorten en maten, maar het allerleukste is natuurlijk één met de lampjes in verschillende kleuren. Dit creëert meteen een gezellige sfeer in je tuin.

Nieuwe planten en bloemen

Geen enkele tuin is er ooit op achteruit gegaan na de aanschaf van nieuwe plantjes en bloemen. Dus ook de jouwe niet. Een lekker uitstapje naar de tuinwinkel, en kiezen maar.

Een splinternieuwe tuinset

De tuin kan wat saai worden als je al jaren dezelfde tuinset gebruikt. Dé manier om je tuin direct een frisse, moderne look te geven is de aanschaf van een nieuwe tuinset. Dit is uiteraard prijzig, maar wel effectief. Soms mag je jezelf verwennen…

Een mooie parasol

Op de hete zomerdagen waarop je liever niet in de volle zon zit, is een parasol dé oplossing. Je kunt lekker buiten zitten, maar wel in de schaduw. Niet te warm, en veel aangenamer.

Een barbecue of grill

Gezellig buiten eten samen met je gezin of vrienden is natuurlijk niet te missen in de zomer. Met een barbecue of grill wordt dat lekkerder, leuker, en gemakkelijker.

Verfrissende kussens op de buitenstoelen

Mocht het aanschaffen van een nieuwe tuinset je wat te prijzig zijn, dan is het ook een optie om slechts de kussens te vervangen. Zo geef je je tuin meteen een nieuwe look, maar hebt u nog genoeg geld over om andere leuke dingen te doen.