Bereid je voor: de kerst komt er weer aan!

Misschien zijn er nog wat enthousiastelingen die er niet aan moeten denken en nog steeds de zomer in hun bol hebben maar de winter komt er nu toch echt aan. Over 45 dagen is het al weer Kerstmis! Bereid je daarom nu alvast voor om je interieur straks sfeervol, warm en vooral kerstvriendelijk te maken!

Basis
Waarschijnlijk ligt heel je zolder al vol met allerlei versiering. Denk nu dan alvast na of deze versiering wel past bij je huidige interieur. Misschien heb je net een wandje rood geschilderd en vloeken die roze kerstballen daar nu wel erg bij, of heb je al cadeau’s gekocht zoals sokken met foto om iemand te verrassen. Tijd om alvast eens door de spullen te snuffelen dus. Ook altijd handig om de kerstverlichting alvast te testen. Niets namelijk zo vervelend als  tijdens het opzetten van de kerstboom erachter te komen dat de verlichting stuk is. Dan moet je namelijk nog last-minute naar de winkel om nieuwe lampjes te scoren en je zult zien dat ze dan net op zijn of dat op het tijdstip dat je de kerstboom optuigt, de winkel niet eens meer open is. Staat dan een kale kerstboom in je huis. Kortom: even checken dus!

Deurmatten (tip!)
Wij vonden deze enorm schattige deurmatten bij Bonprix. Die verkopen namelijk niet alleen kleding maar ook allerlei accessoires en spullen voor in je woning. Het leuke van deze deurmatten is dat je visite direct in kerstsfeer komt. Een ander groot voordeel is dat ze spotgoedkoop zijn! Ze zijn er namelijk al vanaf €7,95. Zeker als je ze slechts een aantal weken van het jaar gebruikt is dit een mooie prijs! Je kunt kiezen uit 3 formaten. Wedden dat deze deurmatten nog niet op zolder bij je kerstspullen lagen?!

kerst deurmat
deurmatten
deurmatje
deurmat kerst
deurmat

Fotocredits: Bonprix