Bijzonder overnachten in een Yurt

Sangria, tapas, bergen, stranden, zee, ben je hier naar op zoek? Dan moet je op vakantie naar Zuid-Spanje. Naast al deze elementen vind je er vriendelijke bevolking, mooi weer en genoeg steden om te bezoeken.

Vakantie Andalusië

Andalusië is bekend om de befaamde flamenco. Houd je van opzwepende muziek, dans en mooie jurken dan is een flamencovoorstelling bezoeken absoluut de moeite waard! Bezoek prachtige gebouwen uit de Moorse periode met geweldig vormgegeven tuinen. Natuurlijk kan je ook lekker zonnen en op terrasjes sangria drinken. De beste terrasjes vind je in de hoofdstad van Andalusië: Sevilla. Combineer alles en maak samen met La Casita jouw rondreis Andalusië werkelijkheid!

Figuur 2: De accommodatie La Granja de Antonio van La Casita.

Vakantie Malaga

Vlieg direct op Malaga en je bent op een bestemming die al een vakantie waard is. Malaga heeft een geweldig oud centrum waar je originele tapas vind en de beste sangria. Naast het historische centrum met bezienswaardigheden als musea, vind je er ook een haven en een prachtig park. Mocht je een traditie willen zien die dreigt te verdwijnen, breng dan een bezoekje aan het stierenvechten. Ook zonder een gevecht is Plaza de Toros in nabijgelegen Ronda een bezoekje waard. Een vakantie Malaga bij La Casita betekent iets te doen en te zien voor iedereen!

Slapen in een Yurt

Glamping, ofwel glamorous camping, staat voor het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping. Tijdens je glampingvakantie verblijf je in een compleet ingerichte luxe tent of een bijzondere accommodatie. Op deze manier kampeer je geheel in stijl, voorzien van alle moderne gemakken.

Figuur 3: De yurt van binnenuit.

Figuur 4: Badkamer van de yurt.

La Casita biedt jou de mogelijkheid om in Zuid-Spanje te slapen in een Yurt. Het park, La Granja de Antonio, ligt op 30 minuten van Malaga, is klein met maar 12 woningen, maar wel opgezet zoals een Andalusische ranch.

Slapen in een yurt is een erg luxe vorm van kamperen. Je hebt alle voordelen van het leven buiten, maar alle luxe van het slapen in een hotel. De yurts van La Casita bestaan uit twee slaapkamers, waar natuurlijk airconditioning in zit en een heerlijke badkamer met een stoom-douche. Je hebt veel privacy doordat de yurt een privé tuin heeft. Natuurlijk kan je wel gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad, restaurant en de speeltuin. Glamping Spanje is comfort en natuur in één!

In het hoogseizoen zal ook regelmatig de flamenco te zien zijn op het park dus boek nu jouw vakantie op La Granja de Antonio!