Bloemen in huis: Sfeer & Geur!

De reclame zei het toentertijd goed: Gek op Bloemen! Bloemen kunnen je dag weer helemaal goed maken. De vrolijke kleuren en heerlijke geuren geven je een blij gevoel. Daarom zijn bloemen zo’n populair gebaar. Bovendien fleurt een kamer er direct van op. Dus, zeg het met bloemen, want iedereen is er gek op.

Bloemen in verschillende stijlen
Heb je een enorm modern huis? Dan kun je daar de bloemen natuurlijk op afstemmen. Kies voor weinig bladgroen en juist voor sterke strakke bloemen als gerbera’s of tulpen. Heb je juist een landelijke stijl in je huis? Kies dan voor een wilderige bos veldbloemen. Hierdoor komen de bloemen meer tot hun recht in je huis.

prachtige bloemen

Heerlijke geur
Naast het feit dat bloemen er prachtig uitzien verspreiden bloemen in huis een heerlijke geur. Geurkaarsen, diffusers en dat soort dingen zijn totaal overbodig. Vraag aan je bloemist welke bloemen juist wel of niet ruiken.

Welkom thuis!
Je kunt in je eigen huis bloemen neerzetten maar ook bij iemand anders. Het is natuurlijk erg leuk om een welkomstbloemetje te laten bezorgen wanneer iemand weer thuis is van vakantie bijvoorbeeld. Kies vooral vrolijke energieke kleuren, zoals geel en oranje. Ze vallen direct op wanneer men de woonkamer inloopt. Zo krijgen ze direct een heerlijk gevoel van ‘thuis zijn’.

bloemen in huis

Fotocredits: By Christiana

Welke bloemen heb jij in huis staan?