Breng levendige kleur in huis

480453993Met volle tevredenheid heb je je huis smaakvol ingericht. Overal waar je kijkt zie je harmonie en balans. Je huis is een plek geworden waar je je echt thuis kunt voelen. Maar toch, al die afstemming heeft een heel klein minpuntje: het brengt weinig verrassing. Met een simpele toevoeging los je dat allemaal op.

Breng er leven in
Wat je nodig hebt is afwisseling en die kun je met een levend element toevoegen: bloemen of planten. Deze zorgen voor extra kleur en geur. Steeds een nieuwe ruiker in de vaas brengt niet alleen een kleurige afwisseling in huis, de heerlijke bloemengeur vervult je woonplek tegelijk van een rustgevende sfeer. Twee vliegen in één klap!

Een bos bloemen
Als je een verse bos bloemen in de vaas zet, blijft deze ongeveer een week goed. Na een week vervang je de bos voor nieuw, vers exemplaar. Als je een beetje oplet kun je bij de bloemenkiosk of de supermarkt voordelige bossen uitzoeken, zodat de wekelijkse afwisseling binnen de financiële perken blijft.

Het alternatief: een kamerplant
Heb je geen zin of tijd om elke week naar een nieuwe bos bloemen te speuren, of lopen de kosten van die afwisseling te hoog op, dan kun je ook kiezen voor een kamerplant. In verband met de gewenste kleurtoevoeging in je woonkamer kun je dan het beste kiezen voor een bloeiende kamerplant.

Een frisse blik
Met een verse bos bloemen of een bloeiende kamerplant breng je kleur en fleur in je huis. Het maakt het huis prettiger en jezelf vrolijker. Bloemen en kamerplanten zijn ook leuk om te vragen als je om suggesties voor verjaardagscadeaus verlegen zit. Trouwens, ook leuk om voor een ander mee te nemen!