Creatief met kunstgras

kunstrgras muurNatuurlijk wordt kunstgras veel gebruikt als gras- of speelveldje in de tuin, maar kunstgras kan voor veel meer doeleinden worden ingezet. Wil je kunstgras op een unieke wijze een creatieve rol laten spelen in je huis en/of tuin? Lees dan onderstaande opties door en ontdek welke van deze een rol van betekenis zou kunnen spelen in en rondom je huis.

Kunstgras voor je tuin, balkon of dakterras
Kunstgras biedt veel mogelijkheden voor je tuin, balkon of dakterras. Zo kun je het op gedeeltes aanbrengen waar je een zithoek wilt creëren. Uiteraard kun je ook onder speeltoestellen in de tuin aanbrengen. Beschik je over een zwembad in je tuin? Kunstgras is uitstekend geschikt om rondom het zwembad aan te brengen.

Wil je iets met kunstgras doen in je decoraties? Overweeg dan eens om slippers te kopen die je met kunstgras vult. Zet deze bij een aantal bloempotten en je hebt ongetwijfeld een zeer creatief en origineel effect!

kunstgras balkonFiguren in het kunstgras
Kunstgras hoeft niet noodzakelijk groen te zijn, en dat maakt het mogelijk om ook leuke figuren in het kunstgras te maken met andere kleuren. Denk aan smileys in het gras voor kinderen of vlakken voor het Mondriaan effect.

Geef visite een warm welkom
Wil je gasten aangenaam verrassen als ze bij je op visite komen? Je kunt de boodschap ‘Welcome’ op maat laten maken in kunstgras en deze als mat gebruiken. Je zult verbaasd zijn over alle lovende reacties.

Een pad naar je deur toe, zou je ook kunnen bekleden met kunstgras. Op elke tegel plaats je een stukje kunstgras, waardoor er een soort blokkendoos effect ontstaat. Origineler is haast onmogelijk!

kunstgras kussens creatief met kunstgras

Ga creatief aan de slag met kunstgras
Ben je enthousiast geworden over de creatieve mogelijkheden met kunstgras? Ga dan met bovenstaande opties aan de slag en maak er een kleurrijk geheel van in huis of in de tuin. Je hebt nu voldoende ideeën om mee aan de slag te gaan. Hulp of advies nodig? Klop dan eens aan bij Kunstgrasnet, zij kunnen je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden met kunstgras.