Design in je keuken met een knipoog

Ook alles wat in je keukenkastjes staat behoort tot je interieur. Ook daar moet je dus zorgvuldig aandacht aan besteden wanneer je dit uitkiest. Wij kwamen enkele leuke producten tegen die er uit zien als design maar wel met een leuke knipoog.

Invotis Hand Spoon theelepels
Het eerste product dat we met je willen delen zijn deze schattige theelepeltjes. Door het ‘handje’ aan de steel kun je het lepeltje gemakkelijk hangen aan een mok thee of koffie. Chique en grappig tegelijk!
Prijs: €6,95 per 4 stuks op Ditverzinjeniet.nl 

hand_spoon_theelepels_set_van_4_hoofd_1

Tipsy wijnglazen
Met deze wijnglazen zul je al snel geld besparen. Je gasten denken namelijk dat ze iets te diep in het glaasje hebben gekeken en zullen het wat langzamer aan doen en dat terwijl de stelen van deze glazen gewoon al scheef stonden bij het inschenken van de wijn.
Prijs: €14,95 per 2 stuks op Ditverzinjeniet.nl 

tipsy-wine-glasses-sfeer

Pallet onderzetters
Pallets zijn hot. Mensen maken er de mooiste creaties van voor in het interieur. Deze mini pallets, welke gebruikt kunnen worden als onderzetters, passen daar perfect bij!
Prijs: €19,95 per 4 stuks op Ditverzinjeniet.nl 

palletonderzetters-hoofd

Sinking Cup
Ook met dit product kun je je gasten in de maling nemen. Het lijkt namelijk net of het kopje kapot of gezonken is (zeker als je daarbij nog wat koffie morst). Grappig, origineel en design!
Prijs: €10,95 per stuk, in zwart of wit, op Ditverzinjeniet.nl

4-sinking-cup-smeren

Wat vinden jullie van bovenstaande producten? Ook leuk om cadeau te doen bij een housewarming!