Droom weg in een schommel ei!

De hangstoel is niet meer weg te denken uit het huidige assortiment tuinmeubelen. Misschien vraag je je af waarom dit meubelstuk tegenwoordig zo hip en populair is? De zit van een hangstoel heeft een multifunctioneel karakter. Door de kussens in de stoel op te schudden en rechtop te plaatsen, kun je een actieve zit realiseren. Je creëert met een hangstoel dus gemakkelijk een extra zitplaats in een kring met andere stoelen. De hangstoel is natuurlijk ook uitermate geschikt om in te relaxen. Plof neer in de zachte kussens en geniet van een zomerse dag. Naast de praktische elementen is de hangstoel een eyecatcher in iedere tuin. Zowel hangend in een aluminium frame of gemonteerd aan een plafond: de hangstoel is een opvallend item en trekt de aandacht. En als je een hangstoel ziet staan, dan trek je toch ook een sprintje om er als eerste in te zitten? Waarschijnlijk zeer herkenbaar!

Voor buiten en binnen

hangstoelen kunnen het gehele jaar door buiten blijven staan. Super handig, want je hoeft de hangstoel die onder een veranda, overkapping of in de open lucht staat niet telkens te verplaatsen. Kunststof vlechtwerk is licht en sterk, waardoor het bestand is tegen een fikse wind en regenbui. Het is wel aan te raden de kussens na gebruik schoon en droog op te bergen. Hierdoor beleef je er langer plezier van. En is je hangstoel vies geworden? Dan maak je hem binnen een handomdraai stralend schoon met een spons, water en groene zeep.

Heb je buiten geen ruimte over of past een hangstoel niet in de stijl van jouw tuin? Treur niet, een hangstoel kan namelijk ook binnen geplaatst worden! Je creëert gemakkelijk een gezellig en knus plekje door een hangstoel in huis aan te kleden met leuke accessoires. Denk aan een robuust tafeltje, een zacht vachtje op de vloer of een dikke deken.

Geef je ei een persoonlijke touch!

Hangstoelen zijn in verschillende vormen, modellen en kleuren te koop. Heb je een favoriete kleur? Misschien rood, groen, geel of paars? Ook variëren de modellen van vierkant, naar rond of ovaal. Een hip meubelstuk mag in een trendy jasje gestopt worden. Daarom is eigenlijk geen één kleur of vorm ‘too much’.

Als je meer van rustieke kleuren en vormen houdt, kun je de uitstraling van een hangstoel opvrolijken met sierkussens. Kussens zijn verkrijgbaar in unieke kleuren, toffe prints en sierlijke vormen.