Een slimme keus: Kunststof kozijnen

Heb je net een huis gekocht of zie je bij je eigen huis dat de kozijnen wel een likje verf nodig hebben? Is het hout zelfs al gaan rotten? Wellicht is het dan eens verstandig na de denken over kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen
Deze kozijnen hebben vele voordelen. Wij zetten ze graag even op een rijtje voor je:
– Onderhoudsarm
– Nooit meer verven
– Hoge isolatiewaarden (waardoor lagere energiekosten!)
– Voor elke stijl woning
– Keuze uit vele kleuren
– Keuze uit decorfolies 
– Lange levensduur

kozijnen

Houten kozijnen
Denk je dat kunststof kozijnen te modern zijn voor jouw woning? Heb je bijvoorbeeld een karakteristieke jaren ’30 woning? Toch kan je dan kiezen voor kunststof kozijnen. Ze zijn er namelijk ook met een houtnerfstructuur. Van een afstandje zie je dus echt geen verschil tussen houten kozijnen en deze meer onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. Daarnaast zijn ook nog eens alle RAL-kleuren mogelijk. Perfect dus om de sfeer en uitstraling van je woning te behouden.

kunststof kozijnen

Kosten
Misschien denk je in eerste instantie: poeh, zonde van deze investering. Je geeft het waarschijnlijk liever uit aan de binnenkant van je woning. Toch is het aanschaffen van kunststof kozijnen niet onverstandig. Je bespaart natuurlijk een hoop onderhoudskosten zoals het schilderen van de kozijnen. De kunststof kozijnen prijzen zijn afhankelijk van je keuze voor een bepaald profiel, kleur en eventuele extra opties. Oriënteer je wel goed. Een bedrijf zoals Alkuplus voert de productie en montage zelf uit waardoor ze een scherpere prijs kunnen bieden dan bijvoorbeeld een lokaal bedrijfje bij jullie in het dorp.