Er warmpjes bij zitten met pellets

Steeds vaker krijgen houtpellets de voorkeur boven alternatieven zoals stookolie. Dit heeft verschillende redenen, zoals het feit dat je met een pellets maarliefst 80% minder CO2-uistoot veroorzaakt. Daarnaast kun je ook tot wel 60% besparen op je energiekosten. Nu kun je denken dat hoewel je aan de ene kant het milieu spaart met minder CO2-uitstoot, er anderzijds wel bomen moeten worden gekapt voor jouw  houtpellets. Daarom kies je voor pellets van Top Pellets, waar je de garantie hebt dat het de pellets gemaakt zijn van zaagsel en resthout van absolute topkwaliteit.

Pelletkachel

Als je nog niet in het bezit bent van een pelletkachel, kun je dit serieus overwegen. Ten opzichte van de bekende houtkachels hoef je namelijk niet te slepen met zware houtblokken, niet met je handen gevaarlijk dicht bij het vuur en heb je geen bijzondere schoorsteen nodig. Bij een pelletkachel gebruik je een stalen buis met een diameter van ongeveer 80mm om de lucht af te voeren.

Naast de aantrekkelijke cijfers, zorgt een pelletkachel ook voor veel meer sfeer dan een gewone verwarming. Deze kachels regelen het vuur namelijk elektrisch, waarbij veel kachels ook nog eens zo zijn te programmeren dat je deze op bepaalde dagen langer aan kunt laten staan, bijvoorbeeld. Je kunt soms zelfs met je telefoon op je werk alvast de kachel aanzetten, zodat het huis lekker warm is wanneer je thuis komt.

Top Pellets

Bij Top Pellets heb je jouw pellets binnen drie werkdagen thuis geleverd binnen Nederland. Deze pellets worden in Nederland gefabriceerd en worden bij jou thuisbezorgd in een waterdichte verpakking. Hierdoor blijft de hoge kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast heb je de keuze uit een ruim assortiment pellets, zodat er voor iedere kachel een geschikte soort verkrijgbaar is. Deze pellets kun je gemakkelijk online bestellen en betalen, waardoor het meesleuren je bespaard blijft. Kortom, een warme en gezellige huiskamer was nog nooit zo simpel en spotgoedkoop.