Extra sfeer in huis met deze tips

Ben jij soms nog zoekende naar een gezellig sfeer in huis? Of heb je al wel wat accessoires maar voelt je huis toch nog niet als thuis? Veel huishoudens lopen wel eens met deze uitdaging. Maar eigenlijk kan dit heel simpel opgelost worden. Voeg een aantal specifieke accessoires toe en je bent verzekerd van een gezellige woonkamer. Wil jij dit ook? Bekijk dan onze onderstaande tips en geniet van een thuisgevoel. 

1. Nooit genoeg planten in huis

Een belangrijke tip is om groen toe te voegen aan je woning. Planten zorgen namelijk voor een huiselijk gevoel en leveren ook nog extra zuurstof. Er zijn veel soorten planten dus het kan soms lastig zijn om een geschikte plant uit te kiezen. Gelukkig zijn er een hoop speciaalzaken die je hier graag bij helpen. Uiteraard zijn er ook toegankelijke planten die bijna iedereen mooi vindt zoals de pannenkoekenplant of een goudpalm.

2. De juiste verlichting

Naast planten kun je ook veel sfeer creĆ«ren met het juiste licht. Verlichting kan namelijk voor warmte zorgen wanneer je het juist inzet. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige lampenkap of ga voor gekleurd licht. Tegenwoordig heb je een hoop verlichting die te bedienen is met een app zodat je de juiste verlichting hebt voor iedere situatie. 

3. Geurkaarsen als eyecatcher

Een laatste maar zeker niet onbelangrijke tip is om met geuren te werken. Geurkaarsen zijn er in alle soorten en maten waardoor er altijd een geur is die jij lekker vindt. Er zijn zelfs geurkaarsen die verschillende geurlagen hebben. Wil je zeker zijn van een echt unieke geurkaars. Kies dan voor een WoodWick geurkaars. Deze kaarsen hebben een houten lont waardoor er een knisperend geluid ontstaat. Net alsof je bij de open haard zit en wat is er nou beter dan dat?