Ga voor groen!

Wat is er fijner dan een heerlijk moment buiten in je tuin, lekker genieten van het zonnetje. Zonder dat de buren meekijken en met het gevoel dat je echt tussen het groen zit. Dat is precies wat je kunt bereiken met een mooie kant en klare groenblijvende haag. Een natuurlijke groene afscheiding, die meteen privacy geeft.

Kant en klaar hagen zijn erg populair als tuinafscheiding, maar je kunt ze ook prima op een balkon neerzetten. Op Tuinafscheiding.nl kun je terecht voor verschillende afmetingen en voor de materialen om de groene ‘tuinschermen’ te plaatsen, zoals duurzame hardhouten palen. Doordat de hagen helemaal volgroeid zijn, kun je direct genieten van buiten zijn, zonder dat je ‘te kijk’ zit. Het is dan ook een perfect alternatief voor een houten schutting, vooral een haag van Hedera (klimop) die in de winter ook groen blijft, zodat je altijd privacy in je tuin hebt.

Kant en klaar haag Hedera schutting Hedera Helix Woerner sfeer

Ga je voor lichtgroen of donkergroen? Of misschien donkergroen met een licht randje? Er zijn verschillende soorten Hedera kant en klaar hagen in verschillende groentinten. Je bestelt een groenblijvende haag eenvoudig online op Tuinafscheiding.nl. Dus kies jouw kleur groen en geniet straks lekker in alle rust van het zonnetje.