Gadgets voor in je huis

Vaak schrijven wij over interieur en inrichting. Maar wist je dat er ook vele coole gadgets te koop zijn voor in je huis? Het zijn er teveel om op te noemen maar wij laten je enkele grappige, handige, praktische of gewoon mooie gadgets zien:

Gadget 1: Retro/moderne wekker
Ja, je ziet het goed: Retro en modern in één product. Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun smartphone als wekker. Daardoor zijn de ouderwetse wekkers overbodig geworden. Toch is een wekker een onmisbaar decoratie-item voor in je slaapkamer. Wij zijn dus erg enthousiast over deze wekker waarin je jouw iPhone 5 kunt plaatsen. Handig dat je telefoon ook nog eens meteen oplaad!
Prijs: €39,95 (Cadeau-Cadeau.nl)
iphone wekker

Gadget 2: De clipper kandelaar
Kaarsen brengen sfeer in je huis. Maar ben je al die standaard kandelaars en kaarsenhouders beu? Wil jij iets echt opvallends? Wij kwamen deze clipper kandelaar tegen. Je kunt deze kandelaar gemakkelijk vastmaken op een plank of op je tafel.
Prijs: €14,95 inclusief 2 kaarsen(Cadeau-Cadeau.nl)

clipper kandelaar

 

Gadget 3: Zwevende boekenplank
Deze heb je waarschijnlijk zelf ook al eens gespot. Hij wordt namelijk steeds populairder. Hij kan dan ook in vele stijlen interieur. Je bepaald namelijk zelf welke boeken je gebruikt. Bruine boeken bijvoorbeeld in een natuurlijk interieur. Of zwart-wit boeken voor een modern interieur. Leef je uit.
Prijs: €14,50 (Cadeau-Cadeau.nl)

zwevende boekenplank

Gadget 4: Je eigen kruidenfabriek
Gebruik je veel kruiden in de keuken? Dan is deze gadget wellicht iets voor jou! Deze moderne ‘kruidenfabriek’ maakt het mogelijk om bijvoorbeeld je basilicum op een moderne manier  een plaatsje te geven in je keuken. Er zit al aarde en basilicum zaadjes bij, dus je kunt de fabriek meteen openen.
Prijs: €34,95 (Cadeau-Cadeau.nl)

kruiden

 

Gadget 5: Hippe kartonnen krukjes
We hebben het er al eens eerder over gehad: krukjes zijn handig en hip! Maar als je een niet al te groot huis hebt is het soms lastig om al die krukjes een plaatsje te geven. Deze kartonnen krukjes zijn eenvoudig op te vouwen wanneer ze niet in gebruik zijn. Je zou het niet verwachten maar dit krukje kan maarliefst 200 kilo dragen.
Prijs: €19,95 (cadeau-cadeau.nl)

a_cardstool_langspeelplaat a_cardstool_pizza

 

Gadget 6: Bottle Light
Leuk voor in huis of in de tuin: de Bottle light. Een klein led lampje dat je in een fles naar keuze kan plaatsen. Mooi effect bijvoorbeeld bij een Jack Daniels fles of een Malibu fles. Opladen via USB en 2,5 uur licht.
Prijs: €14,50 (cadeau-cadeau.nl)

Fotocredits: Cadeau-cadeau.nl

Hebben jullie ook gadgets in huis?