How to be a parisian

5x tips on how to get a Parisian Bathroom:

Misschien heb je al van het boek “How to be a parisian” gehoord. In dit boek lees je alles over de cultuur, fashion en attitude van een Parisienne (parijse vrouw). Een echte Parisienne houdt van kunst, cultuur en politiek. Ze houdt van een feestje en is lichtelijk arrogant. Als het op het interieur aankomt dan houden Parisiennes van een simpele naar authentieke look.

Wil jij nou ook zo’n mooie maar simpele badkamer als een Parisienne? Lees dan de volgende tips door:

1.Kleur: stick to the basics

Ga voor neutrale kleuren en gebruik niet te veel verschillende kleuren, dit leidt af. Je wil de badkamer kalm houden zodat je optimaal kunt genieten van je rustmoment onder de douche of in bad. Daarnaast zijn neutrale kleuren tijdloos, waardoor je de muur niet zo vaak hoeft te verven. Want een echte Parisienne is liever lui dan moe en het verven van een muur valt niet onder haar hobby’s.

2.Tijdloze inrichting

Kies voor een tijdloze inrichting, zo behoud je de authentieke look. Ga bij het kiezen van meubels ook voor neutrale kleuren en chic design.

3.Onopvallend comfort

Comfort is belangrijk in een badkamer, ook voor een Parisienne. Maar het mag niet “over the top” zijn. Kies bijvoorbeeld voor een comfortable douche. Een regendouche, bijvoorbeeld de grohe Euphoria,heeft een fijne brede straal, het is net of sta je midden in een regenbui. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. En misschien nog belangrijker voor een echte Parisienne: een regendouche voegt luxe toe aan je badkamer.

4.Accessoires

Ondanks dat je badkamer simpel wilt houden zijn accessoires nodig. Niet te veel, maar alleen de noodzakelijke items. Ga bijvoorbeeld voor een mooie grote spiegel. Parisiennes houden ervan om zichzelf te verzorgen alles moet perfect zijn. En die mooie rode lippenstift opdoen wordt heel moeilijk zonder een spiegel.

5.Wijn en kaas

Een stukje brie of camembert en een glas rode wijn zijn essentials in de badkamer van een Parisienne. Genieten van een kaasplankje en een glas wijn terwijl je in bad zit maakt je gelukkig. Kies voor een Villeroy en Boch bad, dit oorspronkelijke Franse merk wordt gekenmerkt door zijn chic design.

Ga dus voor een authentieke maar simpele look. Kies voor kwaliteit, comfort en luxe. Kijk voor inspiratie voor je badkamer op SuperBath.nl, waar je een groot assortiment aan badkamerartikelen vindt. Deze factoren zorgen voor een tijdloos design. Want onthoudt: als Parisienne ben je liever lui dan moe.