Industriële krukjes

Een industrieel design is helemaal in. Het aanbod industriële woonitems neemt dan ook enorm toe. Wij kwamen deze leuke industriële krukjes tegen die we graag met jullie delen.

Industriële inrichting
Wat is nu eigenlijk precies Industrieel? De industriële woonstijl is ontstaan tijdens het renoveren van oude panden. Designers hielden van deze rauwheid en authenticiteit waardoor de industriële woonstijl geboren was. Vanaf 2013 heeft deze woonstijl een sprong gemaakt in populariteit en in 2015 al haast niet meer weg te denken. De kleuren die passen bij een industrieel design zijn zwart, wit en natuurlijke tinten. De materialen zijn ruw zoals beton, leer, metaal, steen en hout.

Krukjes
Op de webshop van Krukjesenzo.com vind je heel veel krukjes, waaronder ook krukjes die perfect passen in een industrieel interieur. Wij willen jullie er enkele laten zien:

Industriële barkruk
Deze kruk is wat hoger dan anderen en valt daardoor onder de categorie barkrukken. Hij is stoer door de combinatie van het bruine leer op de zitting en het zwarte ijzeren frame. Perfect dus in een industriële woonruimte.
Prijs: €99,95 bij Krukjesenzo

full33636296

 

Industrieel krukje
Waar je in principe weinig kleur ziet in een industrieel interieur kan je deze wel terug laten komen in de details. Deze kruk is industrieel door zijn robuuste houten poten en de zittingkleur is ietwat versleten. De emmer handgreep zorgt voor een extra effect.
Prijs: €47,95 bij Krukjesenzo

full31019425

Industriele kruk met zitting van sloophout
Handgemaakte kruk met een stoere uitstraling door de zitting van sloophout en het metalen frame.
Prijs: €51,95 bij Krukjesenzo

full32007882_a

Krukje sloophout household hardware
Tot slot onze favoriet! Ook deze krukjes zijn gemaakt van sloophout. De zitting is gemaakt van oude banden. Stoerder kan dus haast niet. Met de hoogte van 32 cm ideaal voor kinderen. Er is eventueel ook een hoes voor de zitting te koop.
Prijs: €27,50 bij Krukjesenzo

 

full32228566_a

 

Welke is jullie favoriet?