Industriële meubels: wij krijgen er geen genoeg van!

We schrijven er regelmatig over maar dat komt ook omdat het natuurlijk één van de populairste interieurstijlen van dit moment is: Industrieel. We spotten dan ook regelmatig de leukste producten. Ook dit keer weer een flink aantal producten die we graag met je willen delen:

Industriële meubels
Het leukste aan industriële meubels is dat het aanbod enorm is. Het zijn veelal unieke pronkstukken die niet veel andere mensen ook in huis hebben. Dit maakt dan ook het speuren naar de tofste producten ook enorm leuk.

Bauhaus Bureau
Dit bureau is een echte eyecatcher. Het heeft maarliefst 27 laatjes en 1 grote la. Zeker een uniek pronkstuk. Meer heeft je werkkamer eigenlijk al niet nodig!
Prijs: €675,- 

bureau industrieel

Kapperstafel
Ook dit meubel is weer een echte eyecatcher met een geschiedenis. Hij is afkomstig uit een oud theater in Frankrijk en komt uit omstreeks 1880.
Prijs: €329,-

 

bureau

Tandartsenkastje
Dit originele metalen tandartsen kastje komt uit circa 1930 en is daarmee ook al heel wat jaren oud. Het mooiste van dit kastje is dat hij redelijk neutraal is waardoor je hem in vrijwel elk interieur kunt gebruiken.
Prijs: €245,-

kastje

Vintage Kinder Schommelstoel
Misschien moet je even 2x kijken voordat je er iets in ziet maar dit is een echte schommelstoel voor kinderen uit circa 1950. Vrij zeldzaam!
Prijs: €139,-

schommelstoel

Fotocredits: Boxmarkt.nl