Meer kunstgras in 2016

In 2016 zul je steeds vaker kunstgras tegenkomen. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak en uiteraard de mooie look. Wij geven je enkele tips en inspiratie;

Kunstgras
Het grootste voordeel van kunstgras in alom bekend: je hebt er natuurlijk vrijwel geen onderhoud aan en desalniettemin blijft je mat altijd groen en mooi. Je hebt kunstgras in verschillende kleuren en structuren maar ook hoogtes. Zo kun je precies de zachtheid kiezen die je wilt.

De voordelen op een rijtje:
– Geen onkruid
– Ook bij een slechte ondergrond, prachtig groen in je tuin
– Nooit meer maaien
– Nooit meer sproeien

kunstgras

Kunstgras zonder neppe look
Veel mensen kiezen blindelings voor een echte grasmat omdat in hun ogen een kunstgrasmat vaak nep oogt. Hier zijn we het deels mee eens. Wanneer je echter kunstgras koopt bij een specialist op gebied van kunstgras zul je zien dat de matten vaak niet eens van echt te onderscheiden zijn. Je hebt ze natuurlijk in allerlei looks zodat je precies kunt kiezen voor de grasmat die je graag wilt hebben in je tuin.

kunstmat

kunstgras mat

Kunstgras op je balkon
Je kunt tegenwoordig ook kiezen voor kunstgras op je balkon. Hierdoor krijgt je balkon een warme uitstraling en krijg je meer het natuurgevoel. We zien dan ook dat steeds meer mensen hier voor kiezen. Vaak wordt het kunstgras gelegd op een betonnen onderlaag. Om slijtage te voorkomen en voor het comfort is het verstandiger dan een valdempende onderlaag te plaatsen onder het kunstgras. Let er op dat veel bedrijven niet komen leggen op grote hoogtes. Een bedrijf als Tuinenkunstgras.nl doet dit echter wel. Zij kunnen eventueel zelfs met een kraan komen om je balkon te voorzien van een mooie groene mat.

balkon

1 gedachte over “Meer kunstgras in 2016”

  1. Misschien nog een belangrijk voordeel van kunstgras: het is een goed alternatief wanneer je last hebt van hooikoorts. Dit is dus de reden waarom ik ben overgestapt op kunstgras ;)

Reacties zijn gesloten.