Modetips voor de zomer van 2018

De tijd is aangebroken om de warme winterjas en dikke trui weer in de kast te leggen en zomerse kleren aan te doen. Het wordt namelijk weer warmer en dat is vindt iedereen heel fijn.  In dit artikel zullen modetips voor de zomer van 2018 worden gegeven. Zorg ervoor dat je warme kleuren, polo’s en normcore kleren in je kast hebt deze zomer.

Draag warme kleuren

Met de warme tijd van het jaar voor de deur is het deze zomer ook een trend om warme kleuren te dragen. Met name de kleur rood en geel worden enorm hip deze zomer. Deze kleuren kunne terugkomen in alle kleding. Van broek tot zomerjas, van pet tot T-shirt. Val dus lekker op met de warme kleuren.

Kies voor polo’s

Polo’s kunnen eigenlijk niet meer worden gezien als een trend. Elke zomer is het namelijk weer cool om een polo te dragen. Het is wel belangrijk dat je een polo hebt van hoge kwaliteit. Het is zonde als de polo er na een paar wasbeurten er niet meer mooi uitziet. Een Hugo Boss polo kopen raden wij zeker aan. Hugo Boss is namelijk een merk dat is gespecialiseerd in polo’s. Hiervan kun je er vanuit gaan dat de polo’s er goed uitzien en van hoge kwaliteit zijn. Het is leuk om de polo te combineren met de warme kleuren. Zo combineer je twee trends in één en zie je er goed en volgens de laatste mode uit.

Normcore wordt het deze zomer

Naast de trends van warme kleuren en polo’s is het dragen van normcore kleuren ook een trend. Normcore staat voor normale kleuren. Je kan het ook omschrijven als casual kleren. Je kan hierbij denken aan sweaters, jeans, T-shirts of pantalons. Normcore betekent niet dat de casual kleren er saai uit hoeven te zien. Het is een trend om deze casual kleren te combineren met patronen of teksten. Bij broeken kan dit deze zomer gecombineerd worden met gaten in de broeken. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeuren ligt.