De mooiste design radiatoren voor in je woonkamer

In de jaren zeventig kregen steeds meer huishoudens centrale verwarming. Voor die tijd werd de woonkamer verwarmd door een gaskachel of open haard. In de andere vertrekken was het ’s winters gewoon koud. Je ging met een kruik naar bed en in de keuken warmde je je aan het fornuis. Nu kunnen we ons dat niet meer voorstellen. Tegenwoordig is in alle woningen centrale verwarming aanwezig. In veel huizen wordt gebruik gemaakt van radiatoren van een standaard model. In alle vertrekken vind je dezelfde radiatoren, er is hooguit onderscheid gemaakt tussen het vermogen, omdat de woonkamer vaak warmer moet worden gestookt en groter is qua oppervlakte dan de slaapkamers. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor hippe design radiatoren.

Ieder vertrek zijn eigen design radiator

Je kunt nu online de mooiste radiatoren voor in je woning bestellen. Een designradiator van CVKoopjes.nl past in ieder interieur. Kies een mooie radiator van Delonghi of Vasco voor in de woonkamer of studeerkamer. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en afmetingen zodat je voor iedere situatie de juiste radiator kunt kopen. Let daarbij op het juiste vermogen zodat de ruimte op de juiste temperatuur kan worden verwarmd zonder dat de radiator te heet moet worden gestookt zodat hij defect raakt. Door thermostaten tussen de radiatoren te plaatsen kun je de ideale temperatuur per vertrek gemakkelijk instellen.

Een mooie radiator in de slaapkamer of badkamer

Wanneer je de slaapkamer gaat inrichten denk je wellicht niet direct aan de radiator. Want ja, die zit er immers al in. Maar ook de radiator kun je als je wilt vervangen door een designradiator van CVKoopjes.nl. Je kunt een keuze maken uit het assortiment van topmerken zoals Hermrad of Thermrad. Bekijk het ruime assortiment en maak je keuze. Kies een radiator die qua ontwerp en kleur het beste past bij het interieur van de desbetreffende ruimte. Je kunt op deze manier ook een radiator aanschaffen die qua afmetingen precies past in bijvoorbeeld een hoek of een nis in de kamer. Je bent niet langer afhankelijk van de standaardmaten van gewone radiatoren maar kunt hierin nu eenvoudig je eigen keuzes maken. Laat de radiatoren in je woning voortaan deel uitmaken van het interieur en pas ze aan aan je eigen smaak.