Muurstickers: Ook in 2015!

We zagen ze al wat vaker voorkomen in 2014 maar ook in 2015 zal je ze regelmatig spotten: Muurstickers.

Enorme keuze
Er zijn zo enorm veel muurstickers te koop dat je wellicht van te voren alvast moet nadenken over wat voor sticker je wilt en vooral: Waar ga je hem plakken? Is het een sticker voor de baby- of kinderkamer of is het een sticker voor de woonkamer of een andere ruimte? Wanneer je dat hebt besloten moet je jezelf de volgende vraag stellen: wil ik een tekst of een afbeelding? En dan kun je je oriënteren op websites die muurstickers verkopen. Wij zijn fan van 101woonstickers.nl. Ze hebben zo’n gigantisch groot aanbod dat er altijd wel een muursticker voor je bijzit.

Hieronder enkele prachtige voorbeelden;

muursticker wereld muursticker tekst muurstickers Muursticker  muursticker kinderkamer

3d houten muurstickers
Waarschijnlijk heb je deze nog niet veel vaker gezien: 3d houten muurstickers. Door deze muurstickers komt je muur echt tot leven. 101woonstickers.nl is de enige in Europa die ze verkoopt. Net iets anders dus als een normale muursticker waardoor je jouw inrichting een stukje unieker maakt.

3d muursticker

Fotocredits: 101muurstickers

Hebben jullie ook een muursticker in huis of willen jullie er graag eentje? Like onze Facebookpagina want er komt binnenkort een winactie!

2 gedachten over “Muurstickers: Ook in 2015!”

  1. Met name de 3d Muurstickers van hout zijn erg mooi. Ben erg benieuwd wat hier nog meer van op de markt verkrijgbaar is. Uniek en modern, thanx voor de inspiratie.

  2. Muurstickers zijn vaak een hele leuke toevoeging en toepasbaar bij ieder interieur.

Reacties zijn gesloten.