Ontboedelen, wat is dat eigenlijk?

De dure Decembermaand is weer achter de rug. Grote kans dus dat één van je voornemens voor 2016 geld besparen is. Wellicht is de term ontboedelen dan best interessant. Heb je er nog nooit van gehoord? Geen paniek, wij leggen het je uit!

Ontboedelen?
Ben je even krap bij kas maar heb je meer dan genoeg waarde in je woning? Dan kun je er voor kiezen je huis te laten ontboedelen door Ontboedel.nl. Zij kopen inboedels, aparte meubelen, stoelen, banken, lampen etc. Je kunt ze simpelweg laten bieden op je items om te kijken of het interessant voor je is. Heb je aparte spullen (wellicht uit de jaren 50,60,70,80 of 20e eeuw) dan is dat zeker interessant want daar bieden ze vaak nog een financieel extraatje voor. De meubels worden schoongemaakt en klaargemaakt voor hergebruik.

ontboedelen

Voordelen
We hebben het hierboven al over het financiële voordeel gehad maar daarnaast biedt het natuurlijk ook voordelen als je gewoonweg ruimte te korthebt. Ben je kleiner gaan wonen of komt je zolder inmiddels tot aan je kelder? Dan kan het helpen als je weet dat er een financieel voordeel tegenover staat. En heeft je man een extreme verzamelhobby dan kun je hem hier natuurlijk ook snel vanaf helpen door middel van ontboedel.nl.

ontboedel foto blog 03

Eenvoudig
Je kunt zeer eenvoudig een foto van je items/meubels uploaden en vervolgens krijg je een reactie. Ellenlange verkooptrajecten via marktplaats worden je bespaard. Daarnaast krijg je geen vreemden aan je deur. Alleen maar voordelen dus. En mocht je nu denken: Interessant maar eigenlijk heb ik niet iets om aan te bieden. Kijk dan maar eens goed in je kasten, zolder of kelder. Wedden dat je bij vele items niet eens meer wist dat je ze had of dat je ze al jaren niet gebruikt hebt. Kassa!