De oplossing voor wanneer (nog) niet alle spullen in het nieuwe huis kunnen

De oplossing voor wanneer (nog) niet alle spullen in het nieuwe huis kunnen

Ga je binnenkort verhuizen, maar moet je het oude huis eerder verlaten dan dat je in het nieuwe huis terecht kunt? Of wil je niet de gehele inboedel meenemen naar de nieuwe woning, maar kun je er eigenlijk ook nog geen afscheid van nemen? De oplossing voor dit probleem is simpel: Huur een opslagruimte!

Een overbrugging tussen de twee huizen in

Niets is zo vervelend als je oude huis moeten verlaten, terwijl je nog niet in het nieuwe huis terecht kunt. Voor jezelf en je familie kun je waarschijnlijk wel een tijdelijke leefruimte vinden, maar waar moet al het meubilair en je persoonlijke spullen naartoe? Het is zonde om alles weg te gooien en weer opnieuw te kopen als je in je nieuwe woning kan intrekken. En het verspreiden van alle spullen over je familieleden en vrienden, om ze later weer allemaal bij elkaar te moeten verzamelen, is ook zo onhandig. Moet jij weer al je spullen bij elkaar verzamelen en je vrienden zitten met al jouw spullen opgescheept. De oplossing voor dit opslagprobleem is een opslagruimte. Zo kun je bijvoorbeeld een goedkope opslagruimte huren in Amsterdam, Rotterdam of waar je dan ook naartoe verhuist. Hierin kun je tijdelijk al je spullen opslaan, en wanneer het zover is om je nieuwe pand te betreden, kun je alles er gemakkelijk weer uitladen.

Samenwonen

Durf je dan eindelijk de stap te zetten om samen te gaan wonen krijg je de bekende discussie over de meubels. Jij wilt jouw meubels mee, je huisgenoot of partner wilt zijn of haar spullen mee. Als jullie allebei nog niet klaar zijn om afstand te nemen van je eigen spullen, is een opslagruimte een uitkomst. En kun je stiekem eens in de zoveel tijd iets van jouw spullen terugzetten in jullie nieuwe huis.

Een deel van je inboedel opslaan

Ga je verhuizen, maar ben je er nog niet zeker van of je al je oude spullen wel weer in je nieuwe woning wilt neerzetten? Ook in dit geval kun je ervoor kiezen om een opslagbox te huren. In deze box kun je voor kortere of langere tijd je spullen kwijt, zodat je op elk moment nog kunt besluiten om ze weer op te halen en toch in het nieuwe huis neer te zetten. Ook is deze optie erg handig als je nog een aantal ruimtes in het huis onder handen moet nemen, en er geen spullen bij in de weg wilt hebben staan. Of als je tijdens de verhuizing een deel van je meubels wilt verkopen, maar ze niet in de kamer wilt laten staan totdat je een koper hebt. Door een opslagbox te huren, kun je op elk moment bij je spullen terecht, zonder dat ze je in de weg staan!