Maak kennis met Philips HUE

Zoals we wel vaker aangeven is verlichting steeds belangrijker. Bij verlichting denkt men vaak aan de armaturen maar wij bedoelen in dit geval ook de lichttechnologie. Ben je bijvoorbeeld al bekend met Philips HUE? Wij sommen enkele mogelijkheden op en leggen uit wat het precies is.

Philips HUE
Met de Philips HUE kun je zelf bepalen welke kleur licht je wilt gebruiken. Je hebt maar liefst keuze uit 16 miljoen kleuren. Je kunt een Philips HUE starterset al kopen voor slechts €199,48. Vervolgens download je de gratis app op je smartphone of tablet en heb je eenvoudig controle over alle HUE lampen in je huis. Je hebt alleen internet nodig. Dit betekent dat je ook vanaf buitenhuis je lampen kunt regelen (dit vraagt ook om een geintje met je partner).

purple

Verschillende sferen
Iedereen weet dat bepaalde kleuren effect kunnen hebben op je emotie en gesteldheid. Je kunt daarom de lampen aanpassen naar de ‘mood’ waarin je bent of wilt zijn. De app heeft ook vastgestelde kleurstellingen die bijvoorbeeld zorgen voor meer energie of welke concentratie verhogend zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

hue

Meerdere lampen
Wist je dat je ook meerdere lampen kunt aansluiten? Met de HUE-bridge is dit mogelijk. Het is een soort ‘brug’ tussen je smartphone (de app) en je lampen. Op deze manier kun je tot maximaal 50 lampen aansluiten en kun je de lampen draadloos bedienen.

philips hue

Wake up!
Wat je waarschijnlijk ook nog niet wist is dat je met de timerfunctie van de app je lampen geleidelijk kunt laten veranderen op een tijdstip die je zelf opgeeft. Zo creëer je een natuurlijke wekker. Ook kun je hem geleidelijk laten doven om op een natuurlijke wijze in slaap te vallen.

hue wekker