Een plissé hordeur houdt de muggen buiten!

Om muggen, en ook vliegen en spinnen buiten de deur te houden kun je een vaste hordeur of een rolhordeur gebruiken, maar er is nog een andere, eenvoudige oplossing: de Unilux plissé hordeur.

Dit is een uit Japan afkomstig product, gemaakt van plissé (gevouwen) horgordijn. Deze deur is eenvoudig te monteren en bijzonder praktisch door de zeer lage treklijst die onderin de deuropening gemonteerd wordt.

Vele mogelijkheden

Een plissé hordeur past in bijna alle deuren; over het algemeen zijn ze leverbaar in de standaard deurbreedtes 96, 130, 160, 180 en 200cm. Bij gebruik van twee hordeuren naast elkaar kan een breedte van maximaal 400 cm worden overbrugd bij een brede tuindeur of schuifpui.

De meeste plissé hordeuren hebben standaard een in de treklijst geïntegreerde borstel, waardoor de deur goed en geruisloos sluit. Door het klik-bevestigingssysteem kan de hordeur na de zomer gemakkelijk verwijderd en opgeborgen worden.

Eenvoudig te gebruiken

Een plissé hordeur kan gemakkelijk zelf geplaatst worden met behulp van een duidelijke montagehandleiding. Het gaas kan gereinigd worden met alleen water en een zachte borstel.

De deur heeft een schakelmechanisme, waarmee hij in de treklijst in elke gewenste stand kan worden vastgezet. Een klik- of magneetsluiting is daardoor niet meer nodig, waardoor het irritante terug open schieten zoals dat bij gewone rolhordeuren vaak het geval is, niet meer voor komt.

Een plissé hordeur is dus praktisch in gebruik en houdt eenvoudig ongewenste beestjes buiten!

Bron afbeelding