Scandinavisch design op een budget

De Scandinavische woonstijl staat bekend om de natuurlijke materialen, lichte kleuren en fijne afgeronde vormen. Geen wonder dat deze interieurstijl bij zoveel mensen erg populair is. Helaas hangt er vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan designmeubilair van Scandinavische komaf. Ben jij ook verslingerd aan Scandinavische interieurs, maar heb je niet het budget om je interieur te vullen met dure meubelen? Geen nood! Wij hebben een aantal Scandinavische designtoppers tegen een zacht prijsje voor je op een rij gezet.

Scandinavische bijzettafels

Bijzettafels zijn misschien een van de kleinere items  in je woonkamer, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Juist je bijzettafels zorgen voor de nodige accenten en maken het geheel af. Om je een beetje te inspireren, hebben we een aantal bijzettafels voor je op een rij gezet. Tip: gebruik in plaats van een salontafel twee bijzettafels. Zorg er dan wel ook voor dat de bijzettafels matchen met een eventueel vloerkleed in je zithoek.

scandinavishch bijzettafels

Fijn tafelen aan een mooie eettafel

Je eettafel is meestal een  van de meest prominente meubelen in je woonkamer of keuken. Als je een Scandinavisch interieur wil creëren, moet ook je eettafel helemaal in stijl zijn. Een gave trend van dit moment zijn eetkamertafels met schuine, naar buiten staande poten. Combineer zulke tafelpoten bijvoorbeeld met een donker tafelblad als je een industrieel tintje in je interieur ook wel ziet zitten. Verder is het superleuk om aan je eettafel verschillende soorten Scandinavische stoelen aan te schuiven, zoals een leuke lookalike Eames of Hay stoel. Helemaal budgetproof! Bekijk direct alle meubels bij bijvoorbeeld Kwantum.

scandinavishch design eettafel

Scandinavische verlichting

Last but not least: Scandinavische lampen in huis mogen niet ontbreken. Met natuurlijk en minimalistisch zit je in ieder geval altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan speelse witte hanglampen met houten details. Is dat niet helemaal je ding? Kijk dan eens naar opengewerkte rieten op papieren lampen. Met de eerstgenoemde zorg je ook nog eens voor een botanisch tintje!