Snel jouw nieuwe huis ingericht

Wanneer je uit huis gaat omdat je gaat studeren of juist net klaar bent met studeren komt er veel op je af. Naast vaste lasten heb je misschien al wat uitzet gespaard, maar het gros zal je nog moeten aanschaffen. Daarnaast zijn er veel apparaten die steeds moeilijker te verkrijgen zijn door bijvoorbeeld een chip tekort.

Witgoed en apparaten

Naast het uitzoeken van leuke meubels of een lekker bed, wat behoorlijk in de paperassen loopt, heb je ook te maken met allerlei elektronische apparaten waarvan sommige voor de “fun” zijn maar soms ook noodzakelijk. Had je bijvoorbeeld al gedacht aan een koffiezet apparaat, televisie of combi magnetron? Het hoeft natuurlijk niet allemaal duur te zijn maar het komt bovenop alle kosten.

Ruimte in je maandbudget?

Wanneer je ruimte over houdt in je maandbudget kan je er voor kiezen om minder te investeren in nieuwe apparatuur bij aanschaf, maar te kiezen voor het leasen van apparatuur. Een wasmachine huren kost een paar tientjes per maand, maar zorgt er wel voor dat je zeker weet wat je kwijt bent. Ook andere aanschafkosten kan je minimaliseren. Vraag bij je familie na of iemand nog een oude eiken kast heeft die je kan pimpen. Of kies voor een pallet tafel. Creatief omgaan met uitgaven voor je inrichting betekent natuurlijk ook meer geld voor leuke dingen!