Steigerhouten plantenbak: Robuust & sfeervol.

De trend van dit moment op gebied van wonen is toch wel steigerhout. Er zijn tal van steigerhouten producten te koop. Rond de kerst zagen we bijvoorbeeld de steigerhouten kerstboom vaak terug in het interieur. Daarnaast zijn er kinderbedden, krantenbakken, loungesets, banken en ga zo maar door.

Zelf maken
steigerhouten plantenbakVoor de handige doe-het-zelf’er zijn er tal van materialen te vinden in de bouwmarkt waarmee je de mooiste creaties kunt maken. Behalve veel tijd, ben je er ook nog eens een flinke smak geld mee verloren. Buiten het steigerhout moet je namelijk ook tal van bevestigingsmateriaal aanschaffen om een zo stevig mogelijk
geheel te kunnen maken. Voordeliger en gemakkelijker is daarom het kopen van kant-en-klare meubels. Ook is het tegenwoordig mogelijk bouwpakketten te kopen. Het hout is daarbij al op maat gezaagd, dus dat scheelt een hoop werk. Deze bouwpakketten vind je bijvoorbeeld op de website van Steigerhout-totaal.nl. Zij bieden naast bouwpakketten ook andere hippe steigerhouten producten aan.

Binnen en buiten
Het leuke aan steigerhout producten is dat je ze binnen en buiten kunt gebruiken. Buiten krijgen ze een robuuste uitstraling, binnen erg warm. Het is leuk om steigerhout in je gehele tuin door te trekken. Naast je steigerhouten loungeset kun je bijvoorbeeld het materiaal laten terugkomen in steigerhouten plantenbakken.

Steigerhouten plantenbakken
Je kunt een steigerhouten plantenbak in verschillende maten bestellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid er wieltjes onder te laten plaatsen. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld je zwembad opzet in de zomer en die mooie plantenbak een beetje in de weg staat. Je hebt al een complete steigerhouten plantenbak voor €49,95.

Fotocredits: Steigerhout-totaal

Wat vinden jullie er van?