Sterk en chique: bamboe vlonderplanken

Met vlonderplanken maak je een mooi houten terras in je tuin of op je balkon. Houd je van een warme en chique uitstraling dan zijn bamboe vlonderplanken een goed idee. In Nederland is bamboe nog niet zo bekend als materiaal, terwijl het heel duurzaam is en niet veel onderhoud nodig heeft. Bovendien is bamboe een grassoort die per dag 30 cm groeit, dus het is ook nog eens een ecologische verantwoorde keuze.

bamboe vlonderplanken

Je kunt bamboe vlonderplanken trouwens ook heel goed binnen gebruiken. Misschien denk je dan meteen aan een vloer, maar wat dacht je van een wand met bamboe vlonderplanken? Een echte eyecatcher!

Bamboe vlonderplanken coffee smalle ribbel dakterras vlonders

Van nature zijn vlonderplanken van bamboe vrij donker, maar er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Op Vlonderplankenwinkel.nl hebben ze veel keuze, zowel in kleur als in uitstraling. De ene plank heeft namelijk een ander profiel dan de andere. De bamboe vlonderplanken hebben aan beide kanten een ander profiel, zodat je zelf kunt kiezen welke kant je naar boven legt. Daarnaast zijn er ook verschillende tinten te krijgen, zoals warme kleuren met namen als ‘coffee’ en ‘espresso’.