Stoomcabine: Een genot bij jou thuis

Ooit een stoomcabine overwogen? Je hebt geen extreem grote badkamer nodig om deze luxe thuis te ervaren. Wij zochten voor je uit welke soorten je hebt, hoe duur stoomcabines zijn en wat de extra mogelijkheden zijn.

Stoomcabine
Een stoomcabine heeft vele voordelen. Ontspanning is natuurlijk de grootste. Na een lange dag werken kun je heerlijk ontspannen. Stoomcabines van dit moment hebben de nieuwste technieken. Aromatherapie, lichttherapie en zelfs Bluetooth-aansluitingen. Een welness-oord bij je thuis. Natuurlijk koop je een stoomcabine niet zoals je een pak melk bij de supermarkt gaat kopen. Je moet er goed over nadenken. Het is dan ook belangrijk op internet alvast goed te oriënteren naar de mogelijkheden (zoals in dit artikel!) en vervolgens in een winkel het comfort testen en meer informatie krijgen van een deskundige. Bij Sanitairtotaal.nl kun je bijvoorbeeld online oriënteren naar de verschillende modellen om vervolgens in hun showroom (waar meer dan 50 stoomcabines staan) de stoomcabines in het echt te bewonderen. Tevens kan een specialist meedenken over het technische element, namelijk het plaatsen van een stoomcabine in uw badkamer.

Soorten Stoomcabines
Je kunt kiezen uit verschillende soorten Stoomcabines. Natuurlijk is het geheel afhankelijk van je behoeften, je ruimte en wensen. Zo kun je kiezen voor een éénpersoons-stoomcabine of een wat grotere voor 2 personen. Wist je dat er zelfs stoomcabines zijn met een ingebouwde sauna of bad.

Eenpersoons:

stoomcabine-mocoori-sha1010002_h
Tweepersoons:
stoomcabine-mocoori-sha1410203_h
Inclusief Bubbelbad:
stoomcabine-met-bad-plash-b300-serie-b306b
Inclusief Sauna:
stoomcabine-met-sauna-plash-s617l-1

Fotocredits: Sanitairtotaal.nl

De kosten
Het ligt er natuurlijk aan wat voor soort stoomcabine je wilt maar dit zijn ongeveer de vanaf-prijzen:
1 persoons: €1.395,-
2 persoons: €1.995,-
Met bad: €2.295,-
Met sauna: €3.250,-

Zou een stoomcabine iets voor jou zijn?