Trends in tuinstoelen

De zomer en lente zijn de lekkerste tijden om heerlijk in de tuin te zitten en te genieten van het mooie weer. Met een leuk tuinsetje fleurt je tuin helemaal op én zit je ook nog eens lekker, maar er is altijd wel weer een andere trend. Welke tuinstoelen zijn op dit moment in en moet je echt in je tuin hebben staan?

Loungesets
Je kent het wel: de loungeset. Bijna iedereen heeft zo’n heerlijke bank in de tuin staan waar je lekker in weg kan zakken. De loungeset is hartstikke trendy op het moment. Met een borreltje erbij kun je de avond doorbrengen op een loungeset. Er zijn inmiddels ook lounge dining sets op de markt, zodat je niet alleen kunt borrelen, maar ook dineren op een loungeset.

Milieuvriendelijke tuinsets
Een tijdlang was tropisch hout erg in om als tuinstel te gebruiken, maar dat was echter niet zo goed voor het milieu. Inmiddels is er tuinmeubilair van tropisch hout dat FSC gekeurd is. Deze tuinstellen zijn dus prima voor het milieu. Ook aluminium en kunststof is erg in, omdat deze materialen heel lang mee gaan. Zo heb je dus langer plezier van je tuinstel én is deze ook nog eens goed voor het milieu.

Weerbestendig
We willen niet alleen lekker in de tuin kunnen zitten als het zonnig is, maar ook als het regent of kil is buiten willen we dat ons tuinmeubilair mooi blijft. Daarom zie je de laatste tijd een opkomst in weerbestendige tuinstellen met bijvoorbeeld waterafstotende kussens. Heb je weinig onderhoud aan, maar ziet je tuin er het hele jaar door leuk uit!

Van binnen naar buiten
Wat de laatste tijd ook in opkomst is is de binnen = buiten trend. Zo heb je tuinstellen buiten staan die lijken alsof ze in de woonkamer konden staan. Dit zijn stijlvollge loungebanken die het gevoel creëeren alsof je in de woonkamer zit, maar in werkelijkheid zit je lekker onder sterrenhemel. Deze banken worden gemaakt van fijne stoffen waarin je lekker kan zitten om een avondje te borrelen met vrienden.

Goedkoop tuinstoelen kopen
Wil jij ook graag een mooie tuinset in je achtertuin, maar er liever niet te veel geld aan uitgeven? Kijk dan op Massamarkt. Hier vind je leuk tuinmeubiliair voor een leuk prijsje. Ook op Vdgarde is een groot aanbod aan tuinsets te vinden waarmee je je tuin mooi kan opleuken.