Tuinkussens op maat opbergen in de tuin

De tuinkussens op maat netjes opbergen wanneer u er geen gebruik van maakt? U zit er waarschijnlijk niet op te wachten de kussens in de woonkamer neer te leggen en de kans is groot dat u er in de schuur of berging geen ruimte voor heeft. Het antwoord? Maak gebruik van de handige boxen of een luxe kist voor de tuinkussens op maat.

Handige box voor in de tuin

De handige boxen voor tuinkussens zijn beschikbaar in verschillende formaten. Dat betekent dat u afhankelijk van de maat en het model tuinkussens op maat gebruik kunt maken van een box die daar goed op aansluit. Houd er rekening mee dat sommige boxen vanaf de onderkant water toelaten. Zorg er in dat geval voor dat de box voor de tuinkussens net iets los van de grond komt te staan. U voorkomt daarmee dat u natte kussens uit de box haalt op het moment dat u lekker wilt gaan zitten.

Er zijn verschillende kunststof boxen beschikbaar om de tuinkussens in op te bergen. U betaalt een scherpe prijs voor een mooie box die u eenvoudig kunt vullen en bovendien in de buurt van de tuinset neer kunt zetten. Dat maakt het eenvoudig om de tuinkussens op maat erbij te pakken zodra u buiten wenst te gaan zitten.

Kist in dezelfde stijl als de tuinkussens op maat

Op zoek naar een ander materiaal om de tuinkussens op maat in op te bergen? Er zijn daarnaast luxe kisten beschikbaar. Deze hebben over het algemeen een mooie uitstraling op basis van een kleur die bijvoorbeeld goed aansluit bij de tuinkussens die u gebruikt. De luxe kisten zorgen op zichzelf voor een mooie uitstraling in de tuin en staan wat dat betreft niet in de weg. De verschillende mogelijkheden om de tuinkussens op maat in de tuin op te ruimen voorkomen dat u die binnen neer dient te leggen of u daar in de schuur ruimte voor dient te maken.