Tuintrend: een tuinposter

Een grote muur of een kale schutting in je tuin wil je graag opvullen. Nu kun je deze natuurlijk volhangen met planten, vogelhuisjes en andere frutsels, maar wat is er nu leuker dan een tuinfoto met een foto die jij zelf uitgezocht hebt? Dat is nu mogelijk bij Webprint. Lifestylewonen.nl heeft dit getest en in dit artikel kun je het resultaat zien!

tuinposters

Mogelijkheden voor een tuinposter
Bij Webprint.nl heb je diverse keuzemogelijkheden voor een tuinposter. Kies uit een staande, liggende of vierkante tuinposter en het gewenste formaat kun je ook zelf bepalen. Daarnaast kun je kiezen voor een poster met of zonder kunststof zeilringen. Deze ringen zijn handig voor het bevestigen van de poster. Je kunt ook extra spanhaken bijbestellen voor een extra strakke bevestiging.

tuinposter_zeilringen

De tuinposter wordt geprint op PVC gecoat zeildoek, waardoor deze van hoge kwaliteit is en een mooie glans heeft. Er is altijd een passende tuinposter beschikbaar. Denk bijvoorbeeld ook aan een leuke poster op je balkon of veranda!

Het bestelproces
De tuinposter is heel eenvoudig te bestellen via de productpagina ‘Tuinposters‘. Je start met de keuze van de vorm (staand, liggend of vierkant) en het formaat. Hierbij kozen wij voor 120 cm x 80 cm (liggend). Vervolgens kun je direct de gewenste foto uploaden:

Kies je foto

De foto die wij op de tuinposter laten drukken is een foto die gemaakt is tijdens de vakantie in Indonesiƫ, een mooie herinnering die meteen ook sfeer geeft aan de tuin. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hele andere foto met je huisdier, kinderen of bloeiende planten in je tuin. Alles is mogelijk!

In het volgende scherm kun je de afbeelding naar wens nog bewerken. Kies bijvoorbeeld voor zwart-wit of sepia in plaats van kleur, draai de foto en voeg de ringen toe. Dat laatste hebben wij gedaan, maar verder de kleuren en de afbeelding behouden zoals deze is.

tuinposter stap 2

De laatste stap is het invullen van het factuuradres en verzendadres. Je kunt binnen een paar minuten de tuinposter al besteld hebben, zo eenvoudig gaat het!

Het eindresultaat
Het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat. Binnen 4 werkdagen werd het pakket afgeleverd. We kregen netjes een melding dat het pakket verzonden was en omdat wij niet thuis waren, kregen we ook een mail dat de zending bij de buren afgeleverd was. Heel handig! De tuinposter wordt in een ronde koker geleverd:

IMG-20140707-WA0010

En nu natuurlijk het spannende moment bij het uitpakken. Het doek en de ringen voelden heel stevig aan, je merkt echt dat het speciaal voor buiten gemaakt is. Dankzij de ringen was het heel makkelijk om de poster op te hangen en het resultaat ziet er zo uit:

IMG-20140707-WA0009

Wij zijn heel tevreden over het resultaat en het is zeker aan te raden om ook zo’n leuke tuinposter te bestellen. Het geeft meteen een hele unieke sfeer aan je tuin.