Uitblinken met je terras

De zomer is al weer bijna voorbij maar we zijn al begonnen met de voorbereidingen van de zomer van 2019. Nederland telt iedere zomer weer ontzettend veel terrassen en dat maakt het soms moeilijk voor de consument om te kiezen waar ze nou gaan zitten. Hieronder een aantal tips waardoor je echt kan uitblinken.

Het menu

Houd het of bij comfort food, zoals een lekkere tosti of kroketten met brood. Of maak je menu Instagram waardig. Zorg dat het eten netjes geserveerd is en uniek is zodat mensen er een foto van willen maken en delen. Dit zorgt weer voor gratis reclame. Gebruik veel kleuren in je gerechten, dat doet het altijd goed.

Kleuren

Een van de terrastrends van 2018 is het gebruik van natuurlijke tinten en producten. Denk hierbij aan bamboe stoelen of de kleuren zand en leger groen. Deze kleuren geven de consument het gevoel dat ze even heel ergens anders zijn. En vergeet natuurlijk niet je servies hier op aan te passen. Zorg voor een goede match!

Decoratie

Vergeet natuurlijk de decoratie niet, maar houd het wel een beetje in de stijl van de natuurlijke tinten. Een bloem of een nepbloem met veel kleur oogt altijd een beetje rommelig. Probeer een vetplantje of een cactus. Je ze zult zien dat het een stuk netter staat, daarnaast scheelt dit je ook weer geld.

Echt uitblinken?

Maar wil je echt uitblinken tussen al die terrassen? Speel dan in op de beleving en probeer een zitzak terras. Veel mensen kennen het al van hun vakantie, dus waarom niet het vakantie gevoel naar Nederland halen? Door de verschillende kleuren en het feit dat het terras dicht bij de grond ligt valt je terras direct op. Ook zo’n zitzak terras? Een zitzak kopen kan eenvoudig online, waar je ook nog eens veel variatie vindt in het type en kleur zitzak.