Voeg kleur toe aan je badkamer!

Veel mensen spelen op safe in hun badkamer. De tegels zijn vaak modern en tijdloos zodat, wanneer ze ooit het huis gaan verkopen, de badkamer bij veel mensen in smaak zal vallen. Maar deze moderne en tijdloze badkamer kan je juist eenvoudig levend en persoonlijk maken: voeg kleur toe aan je badkamer!

Persoonlijke touch
Je geeft de badkamer een persoonlijke touch door je accessoires. Kies deze dan ook zorgvuldig uit. Je shampooflessen hoeven niet meer verstopt te worden: je kunt ze overgieten in design flessen. Ook je tandenborstel hoeft niet meer in een lade gelegd te worden. Dit maakt de badkamer juist ‘jullie‘ badkamer.

Kleur
Aangezien de badkamer vaak één kleur heeft, afgewisseld met het wit van de keramische delen en het staal of RVS van de kranen, is het mooiste om slechts 1 kleur toe te voegen. Deze kleur mag dan best opvallen. Natuurlijk kun je de gekozen kleur in verschillende tinten terug laten komen in je badkamer. Laat de kleur terugkomen in de accessoires maar ook in je handdoeken en bijvoorbeeld je badmat. Deze zijn te koop bij bijvoorbeeld Peter Hahn.

Inspiratie
Hieronder enkele voorbeelden om te laten zien dat kleur echt iets toevoegt aan je badkamer:

2015-04-26_1136 2015-04-26_1137 2015-04-26_1137_001
Fotocredits: Brugman Keukens

 

Voor welke kleur gaan jullie?