Je woning in Amsterdam verhuren met Rentslam

Als er ergens in Nederland veel vraag naar woningen en appartementen is, dan is dat wel in onze hoofdstad Amsterdam. De huizenmarkt is daar de laatste jaren gigantisch gegroeid. Hierdor zijn de prijzen van woningen omhoog gegaan. Zo veel dat het voor iemand met een jan modaal inkomen bijna onmogelijk is geworden om nog een fatsoenlijke woning te vinden in de stad.

Er komen dus veel mensen met veel geld naar Amsterdam om daar een huis te kopen of te huren. Dit brengt veel voordelen met zich mee voor de huizenbezitters in Amsterdam. Stel dat je een woning bezit, maar niet perse in Amsterdam wil blijven wonen, dan kun je een aardig bedrag verdienen.

Verkopen

De meeste mensen die een huis in Amsterdam bezitten en willen verhuizen, denken aan het verkopen van hun huis met veel winst. Dit is een vrij logische redenering. Omdat je je winst in je nieuwe hypotheek kunt stoppen en daardoor groter en luxer buiten Amsterdam kunt gaan wonen. De huizenmarkt is zo booming, dat je je huis in Amsterdam direct kwijt bent tegen het hoogste bod.

Verhuren

Een alternatief zou kunnen zijn, om je huis te verhuren. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat je wensen zijn. Zeker wanneer je iets buiten Amsterdam zoekt en niet perse groter wilt gaan wonen. Wanneer je een huis in Amsterdam bezit kun je er dan ook voor kiezen om deze te verhuren.

Niet alleen worden huizen met bosjes tegelijk verkocht. Ook het verhuren van je huis in Amsterdam is momenteel erg lucratief. De huidige markt zal nog wel even blijven groeien en kun je tegen zeer interessante prijzen je huis verhuren. Zo kun je zelf iets terug huren net buiten Amsterdam of in een ander gedeelte van NEderland waar de prijzen lager zijn, je wellicht mooier en rustiger woont tegen een lager maandbedrag. Zo woon je niet alleen gratis maar kun je ook nog wat extra’s verdienen elke maand.

Verhuren via Rentslam

Mocht je open staan voor het verhuren van je woning in Amsterdam. Dat stel ik voor dat je eens gaat kijken op de website van Rentslam > https://rentslam.com/nl/woning-verhuren-amsterdam

Rentslam

Waarom Rentslam?

Rentslam maakt het mogelijk om op een heel laagdrempelige manier je woning snel te verhuren. Je woning verhuren in Amsterdam is immers een slimme investering en Rentslam begrijpt dit.

Mensen die een huis willen huren in Amsterdam, kunnen op Rentslam heel makkelijk zoeken naar alle beschikbare woningen in Amsterdam. De website zoekt namelijk op basis van jouw ingevulde gegevens alle woningsites af. En toont alle relevantie resultaten op de website of kun je er voor kiezen om deze periodiek in je mail te ontvangen. ZO weet je zeker dat je niks mist en alle woningen aan je wensen voldoen.

Als huiseigenaar die zijn huis wilt verhuren, wil je hier natuurlijk tussen staan. Dit kan heel eenvoudig via de website van Rentslam. Daarnaast biedt Rentslam nog een aantal aanvullende diensten aan voor mensen die hun huis willen verhuren.

Rentslam app

Je huis verhuren met hulp

Zo kan het natuurlijk voorkomen dat je een tijdje naar het buitenland moet voor werk of andere redenen. Ideaal om je huis voor een paar maanden te verhuren. Maar er moet natuurlijk ook onderhoud gepleegd kunnen worden wanneer er iets kapot gaat. Ook dit kan worden geregeld door Rentslam.

Je kunt er voor kiezen om je woning zelf te verhuren, zonder hulp. Dit kost wel veel tijd en energie. Andere opties zijn dat je dit met hulp van bijvoorbeeld een verhuurmakelaar doet. Je draagt dan wel een kleine commissie af, maar hebt helemaal geen omkijken meer bij het verhuren van je huis. Rentslam kan bij al deze opties helpen om het verhuren van je huis in Amsterdam snel en soepel te laten verlopen.

Inschrijven

Om gebruik te maken van Rentslam doorloop je een heel simpel registratie proces. Via de link in dit artikel kom je direct op de juiste pagina uit waar je je kunt aanmelden om je woning te verhuren. Inschrijven is heel simpel. Je vult je naam en e-mail in, bedenkt een wachtwoord en je klikt op inschrijven.

app rentslam

Lage commissies

Een ander groot voordeel van je woning verhuren via Rentslam, is dat je veel minder geld kwijt bent aan commissie. Doorgaans wordt er veel commissie gerekend door verhuurmakelaars in Amsterdam. Omdat je bij Rentslam zelf kunt indelen hoe je je woning wilt verhuren en hoeveel werk jezelf wilt doen. Kun je de commisie laag houden. Ook wanneer je alles door de verhuurmakelaars van Rentslam laat regelen, dan betaal je doorgaans minder dan bij andere verhuurmakelaars.