Woongenot in je eigen tuin

In je woonkamer heb je veel aandacht besteed aan de inrichting. Comfort is een belangrijk sleutelwoord, maar ook heb je gezorgd dat kleur en sfeer is afgestemd op elkaar en op je eigen woonwensen. Waarom zou je daarmee stoppen bij de tuindeuren?

Aandacht voor het terras
Je komt maar al te vaak tegen dat het terras vol staat met eenvoudige tuinstoeltjes, die niet erg comfortabel zitten. Prima voor een klein uurtje, maar daarna wijzen allerlei pijnplekjes je erop dat het tijd wordt om op te staan. Je loopt even naar binnen en wordt weer blij van de mooie en comfortabele meubeltjes die binnen in de woonkamer staan. Toch is het raar dat er vaak zo’n groot verschil is tussen de binnen- en buiteninrichting.

Zorg voor meer afstemming177288990
Het is daarom niet zo vreemd, dat de nieuwe trend in tuinmeubelen precies aansluit op dit pijnpuntje. De eenvoudige kunststof tuinstoeltjes worden steeds vaker vervangen door een heerlijk zittende loungeset. De stijl van de set, maar ook de gebruikte kleuren, sluiten aan op de sfeer en stijl die je binnenshuis hebt gekozen. Met attributen, zoals verlichting, bloemvazen, potten en dergelijke, kun je dit effect verder versterken.

Comfort
Een loungeset voor op je terras moet natuurlijk bestand zijn tegen de grilligheden die het weer zo nu en dan voor ons in petto heeft. De kussens, uiteraard in kleuren die passen bij je tuin en aansluiten op hetgeen je binnenshuis hebt, moeten ingeval van slecht weer snel binnengelegd kunnen worden. Als je ook nog zorgt voor een overkapping, waar je de loungeset onder kunt zetten, kun je bij de mindere weersomstandigheden toch om het terras zitten. Als je ook nog zorgt voor een terrasverwarming, is het zelfs mogelijk om ook bij de wat koudere buitentemperaturen buiten te zitten.