De 3 slaapkamertrends van het moment!

Je slaapkamer is misschien wel de ruimte waar je het langste bent in je leven. Ga maar eens na; je slaapt gemiddeld 8 uur per nacht en daarnaast breng je (vooral op een luie zondag) misschien nog wel een aantal uur per week extra in bed door. Lekker een boekje lezen of TV kijken met een ontbijtje op bed. Je kunt er dan ook maar beter voor zorgen dat je slaapkamer goed voelt. Je bed, het interieur en het behang moeten bij je passen. Wij hebben de 3 slaapkamertrends van dit moment verzameld waar je inspiratie uit kunt putten om er de mooiste slaapkamer van te maken die je ooit hebt gezien!

Trend 1: Easy know
Het is tegenwoordig hip om niet uitgesproken te zijn, in de slaapkamer dan. Geen extreme kleuren of gekke afleidende meubels. Rust en soevereiniteit is veel meer op z’n plaats. Dat past ook beter bij een slaapkamer vind je niet?

rustige slaapkamer
Trend 2: Groot is goed
Vroeger was een eenpersoonsbed de normaalste zaak van de wereld en waren matrassen een stuk kleiner dan nu. De standaard maat is de afgelopen decennia echter gegroeid en over het algemeen geldt: hoe groter hoe beter. Een kingsize bed was vroeger bijna ondenkbaar, nu is het eerder regel dan uitzondering.

kingsize bed

Trend 3: luxe, luxe en nog eens luxe
Waar in de woonkamer de vintage look helemaal hot and happening is, hoort de slaapkamer tegenwoordig een luxueus walhalla te zijn. Klassieke lichten, alles net afgewerkt, een goud tintje hier en daar. Het mag tegenwoordig allemaal!

luxe slaapkamer

Fotocredits: Pinterest