Nieuw interieur webshop alert!

Yes, we hebben weer eens een leuke webshop ontdekt waar we jullie alles over willen vertellen namelijk Magazijnshopper. Altijd al leuke design items willen hebben maar het geld er niet voor? Dan is Magazijnshopper misschien wel de winkel voor jou.

Deze webshop werkt met een heel simpel concept. Veel Nederlandse fabrikanten houden aan het einde van het seizoen een deel van hun collectie over. Deze collectie wordt vaak doorverkocht aan het buitenland of in outlets verkocht. Het kost tijd en geld voor de fabrikanten om het overschot van hun collecties kwijt te raken. In dit vacuĆ¼m springt Magazijnshopper. Zij verkopen, tegen een lagere prijs, de producten van bekende merken.

We dachten eerst dat het misschien andere productielijnen waren dan degene die we kennen van deze merken, maar bij navraag blijkt het gewoon dezelfde lijn te zijn. Het komt namelijk nog wel eens voor dat merken goedkopere collecties opzetten speciaal voor de verkoop bij outlets. Dit is dus totaal niet het geval bij deze webshop. Je krijgt de kwaliteit die je kent van merken zoals Woood, maar dan vele malen voordeliger! En dat is niet alleen voordelig voor de fabrikant (want ze houden minder stuks over) maar ook voor jou want jij krijgt een lagere prijs.

De service voorwaarden van Magazijnshopper zijn ook goed geregeld. Betalen kan gewoon met iDeal of Paypal. Heb je een vraag? De klantenservice reageert heel snel op alle vragen šŸ˜Š. Levering van producten gaat direct vanuit de magazijnen van de fabrikanten waardoor levering vaak binnen een week tijd is!

Onze aanraders bij Magazijnshopper zijn de prachtige industriƫle salontafels en de zeer betaalbare hanglampen! Maar kijk snel naar het snel veranderende assortiment, elke week voegen ze nieuwe producten toe waardoor je terug blijft komen (wij in ieder geval wel).