Kosten gietvloer per m2

Gietvloer

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een gietvloer. Logisch ook, want een gietvloer heeft over het algemeen een strakke uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is redelijk slijtvast. Ook is een giervloer maar een paar millimeter dik. Hierdoor kan het meestal gewoon over je bestaande vloer gegoten worden. Maar wat kost een giervloer eigenlijk en is geld lenen voor een gietvloer slim?

Wat kost een gietvloer per m2?

De kosten van een gietvloer zijn onder andere afhankelijk van het soort gietvloer dat je wilt. We zetten de drie meest voorkomende soorten giervloer voor je op een rij:

Prijs gietvloer per m2
Soort giervloer Eigenschappen gietvloer Dikte Gemiddelde prijs m2
Epoxyvloer (EP) Vloeistofdicht
Stootvast
Hygiënisch
2-3 mm € 70 – € 110
Polyurethaan vloer (PU) Elastisch en scheur overbruggend
Krasgevoelig
3-5 mm € 80 – € 120
Acrylaatvloer (PMMA) Scheur- en krasvast
Makkelijk te onderhouden en hygiënisch
3-5 mm € 45 – € 65

Tip! De prijs van een gietvloer is ook afhankelijk van het totale oppervlakte. Ook verschillen de prijzen van een gietvloer per aanbieder. Het is dan ook slim om altijd meerdere offertes op te vragen.

Bijkomende kosten gietvloer

Naast het gieten van een kunstharsvloer, krijg je soms nog te maken met bijkomende kosten. Vaak moeten ze de ondergrond nog egaliseren of voorbewerken, komt er een antislip laag overheen of wil je bijpassende plinten. Deze kosten worden niet altijd meegenomen in de prijs.

Tip! Als je een offerte voor een gietvloer opvraagt, is het dus verstandig om goed te kijken welke werkzaamheden worden meegenomen. Zo krijg je niet te maken met onverwachte kosten bij je gietvloer.

Gietvloer kosten financieren

Al met al kost een gemiddelde gietvloer voor 60 m2 dus al snel zo’n 5.000 euro. Toch een hoop geld. Geld dat niet iedereen heeft of zomaar kan uitgeven voor een nieuwe gietvloer. Een financiering in de vorm van een persoonlijke lening biedt dan misschien uitkomst.

Bij een persoonlijke lening ontvang je namelijk het hele bedrag in één keer op je rekening. Van dat geld koop je dan een nieuwe gietvloer. Het terugbetalen van de lening doe je in vaste termijnen tegen een vaste lage rente. Zo weet je vooraf precies hoeveel de lening voor je gietvloer kost.

Tip! De rente lening verschilt per kredietverstrekker, soms wel 5 procent! Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod leningen online en bespaar honderden euro’s per jaar op je lening voor je nieuwe gietvloer.


Het urbane leven: zo richt je een kleine ruimte slim in

We nemen steeds vaker genoegen met minder. Een kleinere woonruimte op een toplocatie, wie wil dat nou niet? Het is natuurlijk super dat je maar 15 minuten hoeft te fietsen naar je werk en niet dagelijks in de file hoeft te staan, maar je levert er eventueel wel wat vierkante meters voor in. Dit hoeft geen ramp te zijn, aangezien het urbane leven steeds populairder wordt. Er wordt dan ook steeds meer interieur geïntroduceerd dat gemaakt is voor kleinere ruimtes. Door een aanhanger huren zou je dit soort meubels gemakkelijk en snel in huis kunnen halen. Bovendien kun je met gewoon slim inrichten ook al een heel eind komen. We geven hieronder enkele tips.

It’s in the details
Aangezien je niet veel vierkante meters hebt, is het handig om in de hoogte te gaan werken. Je kamer lijkt hierdoor niet alleen groter, maar je kan ook veel meer spullen kwijt! Je kan bijvoorbeeld een hoge smalle kast plaatsen of wandrekjes boven elkaar plaatsen. Een andere optie is een hoge kast die je aan de muur hangt en niet op je vloer staat. Dit geeft een ruimtelijker gevoel en je kunt dan eventueel nog iets onder de kast plaatsen, zoals een schoenenrekje. Probeer daarnaast de kasten zoveel mogelijk af te sluiten. Een open kast oogt veel sneller rommelig dan een kast met een deur. 

Light and bright
Tenzij je in de beperkte ruimte die je hebt over heel natuurlijk daglicht beschikt, is het verstandig om met lichte kleuren te werken. Door het gebruik van lichte kleuren oogt de gehele kamer een stuk ruimer. Dit betekent niet dat je gehele ruimte dan maar spierwit moet zijn, je kan best een lichtgrijze muur hebben zolang het maar wel lichte en zachte tinten zijn. Om het toch wat op te leuken kun je dan in je decoraties wat meer kleur gebruiken.  

Multifunctioneel
Gezien de beperkte ruimte, wil je natuurlijk alleen het meest noodzakelijk meubilair aanschaffen. Teveel meubels laten de ruimte klein en volgepropt ogen. Je hebt ook gewoon nog wat beweegruimte nodig. Zoals al eerder benoemd, wordt er steeds meer interieur geïntroduceerd dat uitermate geschikt is voor het urbane leven. Deze meubels zijn vaak multifunctioneel en kunnen overdag een andere functie hebben dan ’s avonds. Een van de meest bekende voorbeelden is denk ik wel de uitklapbare kast. Het oogt als een doodgewone kast, maar als je hem uitklapt kun je verrast worden door een eettafel of zelfs een bed! De kast hoeft dan alleen uit te klappen, wanneer hij ergens voor gebruikt dient te worden. Je kan zo’n multifunctioneel meubel gemakkelijk aanschaffen door een aanhangwagen huren. Je bent zo niet afhankelijk van bezorgtijden en kan het zelf snel ophalen.

Hoe creëer ik een rustieke sfeer in huis?


Een rustieke sfeer kan op verschillende manieren gerealiseerd worden in een woning. Het is hierbij belangrijk om goed te weten wat precies een rustieke sfeer is en welke elementen bijdragen aan een dergelijke uitstraling. Hierover zijn de meningen verdeeld, dus mogelijk zijn niet alle mogelijkheden gelijk bij je bekend. Dan is het handig als je hier enkele tips over kunt ontvangen, zodat je een rustieke sfeer in huis kunt krijgen, in een stijl die aansluit bij je verwachtingen en persoonlijke smaak.

1 Ken de belangrijke karakteristieken

Bij een rustieke inrichting denk je gauw aan houten balken aan het plafond, onbewerkte stenen muurpartijen of neutraal gestuukte muren. Voor een warme huiselijke sfeer geeft een rustiek design vaak de indruk van een houten blokhut, vol natuurlijke elementen als eikenhouten meubels, als een boomstamtafel en wollen tapijten. Je kunt veel van dergelijke elementen in het ontwerp van je woning plaatsen om zo een rustiek gevoel te kunnen realiseren. Houten kisten, meubels, aangevuld met knusse kussens, dekens en kaarsen bieden je alle elementen om een rustieke sfeer in huis te creëren.

2 Eigentijdse moderne uitstraling

Een rustieke inrichting is tegenwoordig flink gemoderniseerd. Het is zeker niet meer nodig om een oude woning te betrekken om de karakteristieke kenmerken te kunnen vinden of te realiseren. Je kunt ook in een relatief modern huis rustieke invloeden toevoegen, waardoor je alsnog kunt genieten van een landelijk gevoel. Je kunt de strakke, witte elementen van een moderne woning combineren met elementen als ruw en onbewerkt hout, waardoor je je gelijk in een geheel ander soort inrichting bevindt. Er zijn verschillende elementen die je zo kunt combineren, die je een rustieke look bieden voor je woning. Combineer grote ramen met houten wandpartijen en stijlvolle marmeren vloertegels. Op een geheel eigen wijze valt zo een rustieke sfeer in een moderne inrichting te realiseren.

3 Combineer hout met warme verftinten

Hout is een belangrijk en essentieel onderdeel binnen een rustieke uitstraling van je woning. Door deze met warme tinten aan de wanden te combineren, kun je een geheel unieke en moderne sfeer creëren, die even landelijk als stijlvol aandoet. Je kunt hiermee afwisselen tussen strakke muren of gebruik maken van structuurverf voor nog meer inbreng van een natuurlijke look.  Je creëert zo de rust die in een rustieke uitstraling zo kenmerkend is.

4 Voeg stijlvolle elementen toe

Naast de gebruikelijke elementen als hout, wol en dekens zijn er zeker nog andere elementen die aan je woning kunnen worden toegevoegd, die zorgen voor een moderne en stijlvolle inrichting. Denk hierbij aan opvallende kroonluchters, chique lounge stoelen, een openhaard of fraaie bontkleden over meubilair of op de vloer.

5 Zorg voor sfeerverlichting

Een rustieke woning kenmerkt zich door natuurlijk licht. Wanneer je verlichting wilt plaatsen, zorg dan voor type lampen die zorgen voor sfeer en uitstraling. Mooie landelijke lampen, kaarshouders of kroonluchters bieden zowel stijl als een huiselijke sfeer.

Thuiswerken: zo creëer je een eigen werkplek thuis

Thuiswerken zo creëer je een eigen werkplek thuis

Thuiswerken zo creëer je een eigen werkplek thuis
Werken vanuit huis heeft zo zijn voordelen en zijn nadelen. Het is natuurlijk belangrijk om de voordelen zoveel als mogelijk te benutten en de nadelen zoveel als mogelijk uit te schakelen. Dat doe je bijvoorbeeld door je aan deze volgende tips te houden. Er is immers weinig belangrijker dan het verzorgen van een eigen werkplek waar je volledig gefocust aan de slag kunt gaan. Let daarom altijd op de volgende zaken om optimaal te kunnen presteren.

Werkoppervlak

Begin altijd met een goed werkoppervlak. Wie zegt dat dit een bureau moet zijn? Een goede stevige en mooi ontworpen tafel kan misschien wel veel meer goeds doen. Dit geldt natuurlijk vooral wanneer er ook weleens klanten ontvangen moeten worden in het thuiskantoor. Het is dan belangrijk dat er wel ook een plek is waar dit kan. Aan een tafel gaat dit nu eenmaal een stuk beter. Zo is het dus ook nog eens zo dat het werkoppervlak meerdere doelen dient. Dit is helemaal perfect als je gemakkelijk vanuit huis aan de slag wilt gaan.

Rust

Zorg dat de plek waar je aan de slag gaat ook echt rust uitstraalt. Dat betekent dat een werkplek om te werken moet zijn en geen verlengde van je woonkamer of hobbykamer. Er moeten geen afleidingen zijn. Alles moet gericht zijn op optimaal presteren wanneer je aan het werk bent. Zorg dus bijvoorbeeld dat je een extra kamer hebt die je volledig beschikbaar maakt voor je werkzaamheden. Dit kan je net dat extra duwtje geven om nog net iets harder te presteren. Alle kleine beetjes kunnen immers helpen. Dat geldt zeker ook voor het nabootsen van een kantoor in je eigen woning.

Opslag en opruimen

Zorg ook voor voldoende kastruimte. Wanneer je je projecten af hebt kan je ze direct archiveren en blijven ze niet in de weg staan. Dit is eigenlijk in het verlengde van het wegnemen van afleidingen te plaatsen. Wel is het natuurlijk belangrijk om op je oude projecten te kunnen teruggrijpen wanneer de situatie hierom vraagt. Om die reden is voldoende kastruimte dus altijd een essentiële factor om optimaal te kunnen presteren.

Fleur je huis op met deze 7 woonaccessoires

Fleur je huis op met deze 7 woonaccessoires

Fleur je huis op met deze 7 woonaccessoires
Niets is leuker dan je woning een nieuwe uitstraling geven. Spontaan kun je behoefte krijgen om alles over een andere boeg te gooien of om in ieder geval enkele nieuwe details toe te voegen die het geheel weten op te fleuren. Er zijn veel dingen te bedenken die dit mogelijk maken en waardoor je je weer helemaal gelukkig en thuis voelt in je eigen vertrouwde woning. Lifestylewonen.nl biedt je een duidelijk overzicht van wat hierin allemaal in mogelijk is. Zo hoef je niet lang te zoeken en evenmin te twijfelen over hoe je dit precies moet aanpakken. De voorbeelden spreken voor zich en met enkele simpele, doch sprekende woonaccessoires kom je al een heel eind. We zullen er hier 7 opnoemen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

1 Wandklokken

Een uitstekend idee voor vernieuwing aan de muur, is het plaatsen van een decoratieve wandklok. Wandklokken kun je in verschillende vormen en uitvoeringen vinden, zodat er altijd wel één exemplaar tussen zit die je zal aanspreken en die perfect past in het design van je woonkamer. De keuze voor wandklokken kan net het verschil maken en het is altijd handig om aan de muur te hebben, zodat je kunt aflezen wat de tijd is.

2 Spiegels

Een ander sprekende accessoire die je aan de muur kunt hangen, zijn spiegels. Hiermee kun je tevens de omvang van de woonkamer vergroten, doordat deze in de spiegel wordt gereflecteerd. Je kunt kiezen voor ronde spiegels of langwerpige spiegels die de gehele omvang van een muur kunnen omvatten, of misschien heb je liever een vierkante spiegel als je een meer modern en strakker interieur aan wilt houden.

3 Wanddecoraties

Naast wandklokken of spiegels zijn er nog tal van andere specifieke wanddecoraties waaruit je kunt kiezen. Elk zal een eigen aanvulling bieden op de uitstraling van je woonkamer. Denk hierbij aan planken, waardoor je spulletjes en planten langs de wand kunt plaatsen of schilderijen, wereldkaarten of tekstborden. Uiteraard kun je ook kiezen voor muurposters of plakplaatjes, waarmee je teksten of spreuken op de wand kunt plaatsen.

4 Textiel

Niets maakt een woonkamer knusser en huiselijker dan het gebruik van textiel. De keuze uit woondekens, kussens voor de bank of vloer, tapijten of decoratieve wandversiersels geven sfeer aan een woonkamer en maken het warm en leefbaar. Dit mag dan ook zeker in geen woning ontbreken. Het mooie is dat je hierin regelmatig kunt variëren.

5 Lampen

In een knusse woonkamer mogen lampen uiteraard niet ontbreken. Je kunt hier vaak heel snel een gewenste sfeer mee creëren en een eigen unieke draai aan het interieur mee geven.

6 Etagères

Om je fruit kwijt te kunnen of om speciale snuisterijtjes op kwijt te kunnen, kun je kiezen voor etagères. Deze zijn in diverse uitvoeringen te krijgen van praktisch tot romantisch en je kunt hier een ware blikvanger van maken.

7 Rotan

In elk interieur kun je wel rotan mandjes of accessoires plaatsen, die de uitstraling wat warmer en rustieker maken. Een verschil in textuur doet soms heel veel en kan net het verschil maken waarnaar je op zoek bent.

Zo creëer je een cleane badkamer

Zo creëer je een cleane badkamer

Zo creëer je een cleane badkamer
Bij het uitkiezen en samenstellen van de verschillende onderdelen voor een nieuwe badkamer komt nog heel wat kijken. Het is zeker niet iets dat je binnen een uurtje duidelijk hebt of gerealiseerd. Er valt veel in te beslissen en elk onderdeel moet de juiste functionaliteiten en afstellingen hebben zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Om een badkamer te krijgen met een cleane uitstraling, zul je veel tijd en aandacht moeten besteden aan het bedenken wat je precies wilt en voor ogen hebt. Enkel zo zul je snel het resultaat kunnen verkrijgen dat je in gedachten hebt. Er zijn 5 tips te noemen die het mogelijk maken om snel een cleane badkamer te creëren.

Tip 1. Kies een stijlvolle wastafel

In een chique badkamer mag uiteraard een wastafel niet ontbreken. Gelukkig zijn hier veel soorten van waaruit je kunt kiezen. Een losstaande wastafel bovenop een houten frame is uitermate stijlvol en geeft gelijk een wat vrijdenkende uitstraling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ingebouwde wastafel waarbij deze netjes in het meubilair is weggewerkt. Dit kan ook uitermate stijlvol ogen. Laat je gedegen informeren naar de mogelijkheden en bekijk verschillende stijlen, alvorens je een keuze maakt.

Tip 2. Greeploze badkamermeubels

Je kunt naast de bekende badkamermeubels ook kiezen voor badkamermeubels greeploos in ontwerp. Dit zijn meubels als handgrepen, toiletten of wastafels die verder zonder verdere zichtbare verbinding tot de grond. Deze lijken eerder te zweven tegen de muur aan en dit kan er erg stijlvol uitzien. Het geeft met zekerheid een moderne en vooruitstrevende indruk.

Tip 3. Bepaal de stijl voor de doucheruimte

Een doucheruimte is uiteraard een belangrijk onderdeel in een badkamer. Ook deze zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar en het loont de moeite om je goed te laten adviseren, alvorens je er één uitkiest. Je wilt naast esthetica ook verzekerd zijn van praktische gemakken. Het moet prettig voelen om in je nieuwe badkamer te douchen, dus hier mag wel zorgvuldig aandacht aan worden besteed.

Tip 4. Zorg voor voldoende opslagruimte

Om een badkamer een verzorgde indruk te geven, is het belangrijk om voldoende opslagruimte te hebben voor alle bad spullen, handdoeken, washandjes en toiletgerei. Dit voorkomt dat de badkamer ophoopt met onvoorziene benodigdheden en je er nauwelijks nog ontspanning kunt vinden. Voldoende kasten en planken geven een verzorgde uitstraling en maken het mogelijk om alles netjes te houden.

Tip 5. Kunst in badkamer

Voor een meer persoonlijke element in de badkamer kan kunst uitkomst bieden. Door meerdere schilderijen of foto’s te plaatsen aan de wanden van de badkamer, creëer je een geheel eigen sfeer en zal de badkamer nog fijner aanvoelen. Een cleane badkamer is zo gegarandeerd mogelijk.

Richt je huis in met prachtige rolgordijnen

Richt je huis in met prachtige rolgordijnen

Richt je huis in met prachtige rolgordijnen
Het inrichten van een huis draait om details. Eén van die details is het kiezen van de juiste rolgordijnen. Er zijn talloze redenen aan te voeren waarom het kiezen voor rolgordijnen een goed idee kunnen zijn. Een aantal van die redenen worden hier verder uitgewerkt. Dit geeft een beter beeld van de voordelen die juist deze gordijnen te bieden hebben. Alle reden om je hier dus eens wat verder in te verdiepen als consument. De volgende pluspunten wegen zeker mee.

Sfeer

Wat vooral belangrijk is, is dat met rolgordijnen net iets meer te doen is op het gebied van sfeer ten opzichte van andere gordijnen en vormen van verduistering. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het ontwerp waarvoor gekozen wordt. Ook de kleur speelt hierin een belangrijke rol. Dit kan daardoor dus ook een belangrijke basis vormen voor de verdere inrichting van je woning. Dit mag niet onderschat worden. De mogelijkheden op dit gebied zijn al zeer groot, maar ze worden ook voortdurend groter omdat er nog altijd interessante ontwikkelingen zijn.

Perfect passend

Wat ook een belangrijk voordeel is van rolgordijnen, is dat ze altijd perfect passend te krijgen zijn. De afmetingen zijn goed aan te passen aan te passen aan de ramen die ermee bedekt moeten worden. Dit hoeft dus geen belemmering te zijn om de mooiste designs en kleuren te kiezen. Waarbij vooral de mate waarin voor verduistering van een ruimte gezorgd kan worden natuurlijk als een belangrijk pluspunt gezien kan worden. Juist die combinatie maakt de gordijnen zo goed geschikt voor elke woning of kantoor en elke mogelijke ruimte.

Extra’s

Ook de ontwikkeling van rolgordijnen heeft niet stil gestaan de afgelopen jaren. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er allerlei leuke gadgets te krijgen zijn die aan de rolgordijnen gekoppeld kunnen worden. Denk in dat geval bijvoorbeeld alleen al aan de manier waarop deze bediend kunnen worden. Dit is natuurlijk mateloos interessant om mee te experimenteren. Zo kan je je woning alleen maar nog completer maken. Alle reden om dus voor deze rolgordijnen te kiezen wanneer je gaat inrichten. Doe er dan ook direct je voordeel mee.

7 tips bij het inrichten van een kinder- of babykamer

7 tips bij het inrichten van een kinder- of babykamer

Het inrichten van een baby- of kinderkamer is ontzettend leuk, maar alle mogelijke opties kunnen ook erg overweldigend zijn. Het is daarom dus ook goed om wat richtlijnen te hebben. Aan de hand daarvan wordt het gemakkelijker om de juiste keuzes te maken. Deze 7 tips helpen.

1 De ruimte benutten

Het is belangrijk om goed om te gaan met de ruimte die je hebt. Kies daarom altijd voor goede kasten waarin je veel kunt opbergen. Een goede kledingkast voor de kinderkleding bijvoorbeeld is een echte must die niet mag ontbreken.

2 Denk vooruit

In het verlengde van tip 1 is het ook goed om vooruit te denken. Natuurlijk zal de kinderkamer nog wel enkele keren verbouwd moeten worden, maar bij voorkeur doe je dit zo min mogelijk. De babykleding wil je ook ergens kunnen laten wanneer je kind er al uitgegroeid is.

3 Multifunctioneel

Ook niet onbelangrijk, is het nadenken over multifunctionaliteit van de verschillende componenten in de kamer. Kies bijvoorbeeld een bureautje met wat kastruimte erin. Of een bed dat overdag een bank kan zijn.

4 Werk omhoog

Ook handig is het om de volledige ruimte te benutten. Zet dus niet alleen maar alles op de grond, maar benut ook de ruimte inde hoogte. Dat doe je bijvoorbeeld door kastjes en plankjes op te hangen die gemakkelijk in gebruik zijn.

5 Denk na over kleur

Het is belangrijk om goed na te denken over kleur. Het moet er bijvoorbeeld stoer uitzien, maar ook fris. Daarnaast is het belangrijk dat een kinderkamer altijd in voldoende mate licht is. Weeg dit allemaal mee bij de kleurkeuze.

6 Decoratie

Het blijft natuurlijk wel een baby- of een kinderkamer. Je kunt er dus wel een strakke inrichting uit een woonmagazine van maken, maar is dit ook leuk voor het kind zelf? Neem dus ook de tijd om aandacht te besteden aan leuke decoratie.

7 Veiligheid

Naast alle tips die het inrichten leuker moeten maken, is het ook belangrijk om aan een hele andere kant te denken. Het is immers ook altijd essentieel om de veiligheid voor het kind niet uit het oog te verliezen. Let hierop bij bijvoorbeeld de meubelkeuze.

Wat is het beste tapijt voor kinderen?

De kinderkamer is mogelijk een van de meest ongevaarlijke kamers in het huis – het moet eten en drinken morsen, modder volgen en knoeien met kunst en handwerkprojecten doorstaan. Het gevolg hiervan is dat het uitzoeken van een vloerkleed voor de kinderkamer best moeilijk kan zien. Het kiezen van het juiste tapijt voor een kinderkamer omvat het uitzoeken van de juiste materialen, textuur en kleur.

Dit is wat u moet weten over het beste tapijt voor kinderen:

1) Zoek naar spoorbestendig tapijt

Berbertapijt is perfect voor de kinderkamer omdat het geen voetafdrukken of andere sporen van het loopvlak achterlaat. Wanneer uw kinderen hun schoenen op hun kamer achterlaten, hoeft u zich geen zorgen te maken over extra slijtage met het baanbestendige tapijt.

 

2) Kies geen te lichte of te donkere kleur tapijt

Vermijd de volledig beige of superdonkere kleuren en kies in plaats daarvan voor een neutrale bruine, bruine of donkere tint crème. Kinderen maken natuurlijk snel vlekken en laten viezigheid achter. Kies daarom voor een kleur waar op dit niet snel zichtbaar is.

 

3) Pick tapijt hoofdzakelijk gemaakt van nylon

Dit is de beste keuze voor tapijten die tegen veel moeten kunnen. Het is duurzaam, behoudt zijn kleur en het is onwaarschijnlijk dat de vezels zich na verloop van tijd ontrafelen.

 

4) Vermijd wollen vloerkleden

De vlekken van een wol tapijt zijn erg moeilijk te verwijderen. Daarnaast zijn de kosten van wol hoog waardoor het een onpraktische keuze is voor de kinderkamers.

Tips om je eetkamer in te richten

Wanneer je denkt aan de eetkamer, denk je vaak terecht als eerst aan een tafel met stoelen. Maar bij de eetkamer kan zoveel meer, welke kleur geef je de muur? Wat voor soort lamp? Wil je ook nog kastjes in de buurt en zoveel meer. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je op moet letten wanneer je de eetkamer inricht.

Afmetingen

Denk eerst na wat de afmetingen zijn van de ruimte. Dan weet je waar je plek voor hebt en wat de grootte van de tafel kan zijn die je gaat aanschaffen. Probeer de ruimte precies zo in te vullen dat hij niet leeg lijkt, maar vooral ook dat de ruimte niet krap lijkt. Een kleine eetkamertafel bij een grote eetkamer staat bijvoorbeeld heel leeg. Wanneer je toch een kleine eetkamertafel wil, kijk dan of een mooi dressoir de eetkamer op kan vullen.

Inrichten

Besluit wat voor tafel bij jouw inrichting past. Wanneer je dit hebt besloten kun je de stoelen erbij aanschaffen. Stoelen die vaak overal bij passen zijn bruine leren eetkamerstoelen, je kunt vaak de eetkamer stoelen net iets groter kopen. Het voordeel van leren stoelen is ook dat ze vaak bij allerlei soorten tafels passen en dat ze erg lekker zitten. Daarbij kun je nog extra kiezen voor een kleed of gordijnen wanneer je de kamer wat kleiner wil laten ogen.

Kasten

Wanneer het tijd is om de kamer aan te kleden kun je kijken naar wat er goed past in de ruimte zoals een extra kastje of een fauteuil. Je kunt hier de kamer goed mee aankleden en opvullen wanneer er ruimte is. Heb je weinig ruimte en wil je toch graag een extra kast? Werk de hoogte in en werk bijvoorbeeld met hangende kasten of planken, hierdoor heb je toch de extra ruimte.

Lampen

Wanneer je alle grote meubelen hebt aangeschaft is het tijd voor de kleinere accessoires voor de ruimte. De verlichting is bijvoorbeeld ook erg essentieel, wat voor lamp kies je voor? Hanglamp, vloerlamp, muurlampjes, er zijn vele verschillende opties in verschillende stijlen. Het is fijn als je er dimlicht in de lampen zit zodat je het zo gezellig mogelijk kunt maken. Ook doen op sommige avonden kaarsen juist meer dan lampen.

Extra accessoires

Maak de ruimte af met mooie planten of leuke accessoires zoals een tafelkleed, kaarsen of een leuk vloerkleed. Vul de muren op met mooie schilderijen als je daarvan houdt om de ruimte wat extra opvulling te geven.

Bekijk ook onze tips bij het kiezen van een nieuwe keuken.

Een stoere kinderkamer

tienerkamer

Ik wilde graag een stoere kinderkamer voor Jackie. Natuurlijk is ze een meisje dat van roze houdt en mag ze kind zijn (die houden nou eenmaal van veel kleurtjes) toch wil ik de basis van de kinderkamer graag zwart-wit houden zodat deze past bij de rest van ons huis. Ik laat je zien hoe ik Jackies kamer inrichtte.

De muur

Allereerst wil ik zeggen dat ik dit idee heb overgenomen uit de VT-wonen. Ik ga dus niet met de eer lopen strijken. Oké, het mijne ziet er wel iets anders uit maar ik vind het erg tof geworden. Hoe we de muur zo hebben gemaakt? We hebben eerst de zwarte bergen geverfd. Eenmaal droog hebben we de druipers gemaakt. Deze maak je heel eenvoudig door witte verf te verdunnen met wat water. Let op: niet te dun want dan gaan je druipers tot de vloer. Vervolgens duw je een kwast met dit verfmengsel net boven de rand van de berg. Je verft dus als het ware wit op wit. Door het water krijg je een druiper en deze laat je mooi naar beneden glijden. Wissel af met hoe hard je duwt om verschillende diktes en lengtes te maken. Als finishing touch kun je de lijntjes extra inkleuren met een penseel maar dat heb ik niet gedaan. Mocht je de kwastvlekken zien op de witte muur dan kun je deze direct met een klein rollertje uitrollen.

 

kinderkamer

Beddengoed

Zoals in elke slaapkamer is ook bij een kinderkamer het bed en het beddengoed het belangrijkste. Je oog valt hier namelijk direct op. Naast het feit dat dekbedovertrekken er mooi uit moeten zien, moet hij uiteraard ook comfortabel zijn. In samenwerking met Emob koos ik dit zwart-witte cross dekbedovertrek uit voor Jackies kamer. Ik vind hem echt super mooi. Dikke kwaliteit en mooie diepe kleuren. Het leuke is dat je dit dekbedovertrek aan twee zijdes kunt gebruiken. Jackie vindt dit ook super leuk want nu mag ze elke avond voor het slapen gaan kiezen onder welke kleur ze wil gaan liggen.

 

tienerkamer

Accessoires

Natuurlijk maak je de kinderkamer af met de juiste accessoires. Ik maakte zelf de dromenvanger tijdens een workshop en met een ladder waarop je een plaid laat rusten maak je het geheel af. Ook handig zijn plankjes en leren plankdragers. Hier kun je kleine accessoires op zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kleine de kamer gaat herdecoreren.

Nieuwe aanwinst: Ferm Living Plantenbak

Dat ik gek ben op Urban Jungle is een feit. Het groen van de planten is zowat het enige dat een opvallende kleur mag hebben in mijn interieur. Ik ben altijd op zoek naar mooie maar vooral ook gemakkelijke planten (ik heb nou eenmaal niet echt groene vingers) en daarbij natuurlijk ook naar leuke potjes en plantenbakken. Ik heb weer een te gek nieuw item welke ik graag met jullie deel: De Ferm Living Plantenbak.

Ferm Living Plantenbak
Zoals gezegd wil ik jullie graag mijn Ferm Living Plantenbak laten zien. Ik heb hem besteld bij één van mijn favoriete woonwebwinkels: Flinders. Daar kwam ik het assortiment van Ferm Living tegen. Een woonmerk met veel verschillende producten. Van hanglampen tot kledingrekken en dus ook de plantenbakken. Ik had de Ferm Living Plant Box al eens voorbij zien komen op Instagram en ik was meteen verkocht. Het design is strak, modern en toch tijdloos en natuurlijk ook nog eens in mijn favoriete (niet officiële) kleur : Zwart. Al heb je hem overigens in 8 verschillende kleuren.

 

De gekozen plantjes
Toen het pakketje eenmaal aankwam (hoe handig hij zit al meteen in elkaar dus dat scheelt een hoop werk en tijd), kon ik niet wachten om er meteen plantjes voor te kopen. Ik dacht er zelfs aan om de bak even op te meten zodat ik wist hoeveel plantjes er in pasten. Eenmaal aangekomen bij het tuincentrum kwam ik direct deze prachtige Monstera tegen. Ik heb al 3 monstera’s in huis maar dit type had ik nog niet. Vervolgens koos ik ook voor de linkse plantjes. Zoals ik al zei, ik heb geen groene vingers dus vraag me ook niet hoe dit plantje heet, maar ik weet dat hij in ieder geval gaat hangen over de bak. Ook zocht ik nog een wat hoger plantje voor de diversiteit en daarvoor kwam ik uit bij de Lepelplant. Deze heeft een luchtzuiverende werking en goedgelovig als ik ben, vind ik dat heel belangrijk.

Review
Wat ik nu precies van de plantenbak vind? Hij is natuurlijk wel erg prijzig, dat geef ik eerlijk toe.  Maar dat zijn planten over het algemeen natuurlijk ook al. Een goede bak waar je planten in staan, is dan zeker een must. Met mijn 2 katten is het belangrijk dat hij stevig staat en niet zomaar om kan vallen. Nou dat lukt bij deze plantenbak niet. Hij is kwalitatief zeer sterk. Je betaalt dus zeker niet alleen voor de merknaam maar ook zeker voor een stukje kwaliteit. Echt een aanrader!

Hoe vinden jullie hem?

Review: Zuiver Time Bandit klok

Zoals het klokje thuis tikt… Iedereen heeft ze in huis: een mooie klok. Niet alleen handig om de tijd op af te lezen (want dat doen we tegenwoordig voornamelijk al op onze smartphone), een klok kan ook echt een eyecatcher in je interieur zijn. Er zijn alleen zoveel klokken te koop dat ik jullie een handje help. Ik mocht een klok uitzoeken bij Flinders waar ik graag een review over deel: De Zuiver Time Bandit klok.

Mijn mening
De klok is met zijn diameter van 60 cm echt een eyecatcher in je huis. Vaak zie je klokken van 30cm en dat vind ik persoonlijk net wat te klein. Deze is precies groot genoeg. Hij is 5,5 centimeter dik waardoor je ook diepte krijgt in je klok. Tja, en het mooiste vind ik nog wel de eenvoud van deze klok. Geen schreeuwende cijfers of streepjes maar gewoon een wijzer op een bord.

Verschillende varianten
Ik heb gekozen voor de Zuiver Time Bandit klok all black. Zwart is mijn lievelingskleur en hij past echt letterlijk overal bij. Zo kan ik hem ook eens in een andere kamer hangen. Ik vind het ook zo’n mooi contrast hebben op een witte muur. Hierdoor springt de klok er nog meer uit. Er zijn echter ook meerdere varianten. Zo kun je ook kiezen voor een grijze variant. Die vind ik persoonlijk ook heel mooi voor als je een lichter interieur hebt. Naast de all black kun je ook nog kiezen voor zwart met koper of zwart met messing. Leuk als je meer messing of koper woonaccessoires in je huis hebt want dan past de klok helemaal bij de rest van je interieur. Bekijk ook eens alle andere klokken van zuiver.

Het merk Zuiver
Ik vind het designmerk Zuiver ook echt een mooi interieurmerk. Naast klokken hebben ze ook vele andere productcategorieën. Variërend van lampen tot aan kasten en banken. Het Nederlandse designmerk is nu al niet meer weg te denken. Best knap als je je bedenkt dat het pas in 1998 is opgezet. Gegarandeerd dat jij iemand kent in jouw omgeving die bijvoorbeeld de prachtige Dek hanglampen heeft. Nog een tip:  Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux. Mocht je dus op zoek zijn naar iets van dit merk dan kun je het beste even bij hen rondsnuffelen op de webshop.

Binnenkijker: Industrieel & Botanisch

urban jungle

We hebben weer een nieuwe binnenkijker voor jullie. Dit keer kijken we binnen bij  Homefreak.nl. Zij heeft een stoer Industrieel interieur met een botanische touch. Wat dat precies betekent? Check het hieronder!

Industrieel

Een industrieel interieur is vooral erg stoer, strak en ook wel een tikkeltje mannelijk. Stoere materialen als staal, leer en robuust hout worden gebruikt. Kenmerkende kleuren zijn vaak zwart, bruin en cognac. Homefreak heeft met name haar woonkamer ingericht in industriële sfeer. Haar eettafel heeft zwarte stalen poten waarbij verschillende zwarte stoelen het geheel af maken. Ook de industriele hanglampen boven de eettafel horen er helemaal bij. In de woonkamer staat een cognackleurige vlinderstoel en haar leren Bodilson bank. Die nodigen beide echt uit om een avondje op neer te ploffen.

Industriele eettafel

Homefreak slaapkamer

Botanisch

Homefreak is ook gek op planten. Dit maakt haar stoere en strakke interieur meteen een stuk zachter en sfeervoller. De grote monstera in de hoek van de woonkamer is een echte eyecatcher. Daarnaast heeft ze vele kleine plantjes door haar hele huis verstopt. Echt groene vingers heeft ze niet, zegt ze zelf. “Je leert er vanzelf van als ze doodgaan, je weet dan dat je het de volgende keer anders moet doen”. Aangezien ze door het hele huis vloerverwarming als enige verwarming heeft, heeft ze haar planten vaak op tafeltjes en krukjes gezet. Wellicht een goede tip als je zelf ook vloerverwarming in huis hebt.

binnenkijker

monstera

De beste kleurencombinatie

Zwart en groen is misschien wel de beste kleurencombinatie ooit. Door het stoere zwarte komt het groen van de planten juist extra naar boven. Andersom werkt het ook: door de groene planten wordt het zwart in je interieur extra stoer. Het is belangrijk een juiste balans te vinden. Zo moet je nooit te veel zwart in huis hebben omdat dat je huis heel somber en donker maakt maar teveel wit maakt het huis ook weer te steriel. Homefreak.nl gebruikt ook veel hout in haar interieur zodat het geheel wat zachter en natuurlijker wordt.

urban jungle

Wil je het hele interieur bekijken? Check dan snel Homefreak.nl

Nog een binnenkijker zien? Check dan snel de volgende Binnenkijkers.

Trendy in 2018: de visgraat vloer

Niet geheel onverwachts zien we in 2018 een aantal trends terug die we ook al in 2017 zagen. Stoere materialen, veel urban jungle en het gebruik van natuurlijke materialen gaan we in dit jaar veel voorbij zien komen. Natuurlijke kleuren en materialen kun je natuurlijk in je interieur brengen door accessoires maar denk ook eens groter.

De visgraatvloer
De visgraat vloer was in het verre verleden, rond de 15e eeuw erg populair in landen als Italië en Frankrijk. Je ziet ze dan ook terug in vele paleizen en statige gebouwen uit die tijd. Tegenwoordig zie je de visgraatvloer ook steeds meer terug in normale woningen. Een visgraatvloer kan op verschillende manieren worden gelegd. Zo kun je kiezen voor een klassieke visgraatpatroon of voor een Hongaarse punt. Een ding is zeker: een visgraatvloer geeft een warm geheel met een statige, luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit licht- en donkeren eikensoorten. Ook kun je kiezen uit verschillende breedtes en lengtes van de vloerdelen. Deze keuzes hebben allemaal invloed op de uitstraling van je vloer. Zo kun je een strakke vloer creëren of je geeft je vloer juist een verouderde uitstraling.

Zelf leggen of door een professional laten doen? 
Het is natuurlijk mogelijk om zelf je visgraatvloer te leggen. Vergis je alleen niet. Het leggen van een visgraatvloer is vrij lastig en komt erg nauw. Als je zelf een visgraat vloer wilt leggen is het belangrijk van te voren goed informatie te winnen. Kijk filmpjes op youtube, lees ervaringen van anderen of vraag tips en tricks aan een specialist. Wil je er zeker van zijn dat je vloer perfect zal worden gelegd dan is het wellicht verstandiger om dit werkje uit te besteden. Martijn de Wit Vloeren is een partij die je hiervoor kunt inschakelen. Ook kunnen zij advies geven als je de vloer wel zelf wilt leggen.

Inspiratie
Hieronder enkele foto’s om je enthousiast te maken voor een visgraat vloer. Elisah Jacobs van Interiorjunkie.com liet door Martijn de Wit Vloeren een visgraatvloer leggen. Het resultaat zie je hieronder.

Fotocredits: Interiorjunkie

Ben jij net zo enthousiast als ons geworden?

Het wordt weer koud & donker dus tijd voor sfeervol licht!

Je zult merken dat je weer lampen aan moet doen in je huis. Tijd dus om je kennis te laten maken met iGlowbes: sfeervolle handgemaakte hanglampen en lichtslingers.

Lichtslinger
Allereerst willen we graag de lichtslingers laten zien. Wij vinden ze in ieder geval fantastisch. Een lichtsnoer met 20, 30 of 50 lampjes en losse hippe balletjes. Je prikt als het ware de lampjes door de (voor-geperforeerde) katoenen -polyester bollen. Je kunt kiezen uit meer dan 60 kleuren bolletjes. Je kunt ook de hele lichtslinger zelf samenstellen. Je koopt dan de losse bolletjes en de lichtsnoer. Zo kun je zelf de kleuren bij elkaar kiezen. De lichtslingers zijn natuurlijk ook leuk voor het aankleden van een feestgelegenheid.

Grote hanglamp
Zoals gezegd heeft iGlowbes ook hanglampen. Dit is als het ware een grote variant van de lichtslinger: Een grote katoenen -polyester bol. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen: van 26 tot en met 52 cm doorsnede! Ook voor deze lamp kun je weer kiezen uit vele kleuren. Ook hebben ze een aantal specials. Dit zijn 3 verschillende afmetingen en verschillende kleuren bollen tegen een extra scherpe prijs.

hanglampen

 

Ophangen?
Je kunt een lichtslinger natuurlijk ophangen maar om een niet te ‘feestelijke’ sfeer te creëren in je interieur kun je een lichtslinger natuurlijk ook in een mooie vaas doen. Daarnaast kun je hem ook hangen langs of door een decoratieladder. Natuurlijk kun je hem ook gewoonweg leggen op een dienblad of schaal. Je zult zien, de lichtslinger zorgt zelf al voor sfeer dus less is more!

schaal lichtslinger

Leuk voor de feestdagen
Niet alleen in je normale interieur zijn ze leuk, je kunt ze ook nog eens prima toepassen tijdens de feestdagen. Hang een lichtslinger in je kerstboom bijvoorbeeld of verwerk de lichtslinger in een krans. Bekijk onderstaande 2 DIY projecten bijvoorbeeld eens:

Kerstkrans

kerstkrans
Kerstboomtoren
kersttoren

Je kunt ook naar de winkel van iGlowbes gaan in Valkenburg. Het exacte adres is op hun website terug te vinden. Ze onderscheiden zich vooral op de exclusieve stukken die ze aanbieden. Tal van mogelijkheden zijn te bewonderen in de winkel wat er allemaal mogelijk is met de sfeervolle verlichting. En als je daar toch bent kun je genieten van heerlijke Take Away coffee – chocolate met stroopwafellikeur, want die serveren ze daar!

Fotocredits: iGlowbes

Eindelijk je droomhuis gekocht! maar hoe ga je dit inrichten?

golvend huis

Je hebt er hard voor gespaard en kan eindelijk je eigen droomhuisje kopen. je begint aan een nieuwe hoofdstuk in je leven. Maar hoe ga je van dit droomhuis jouw eigen plekje maken of beter gezegd hoe ga je het inrichten?  Het is belangrijk dat je het zo inricht als jij zelf wilt en waar je je thuis bij voelt. Het is tenslotte jouw huis en daar moet je je te allen tijden goed bij voelen. Hieronder een paar handige basis tips om jouw droomhuis af te maken.

Ruimte

wees zorgvuldig met de ruimte. Bekijk van te voren waar je elke ruimte voor wilt gaan gebruiken. focus je op de verschillende details en afmetingen zodat je niks over het hoofd ziet. Maak eventueel bouw schetsen voor de inrichting van de ruimtes.

Woonkamer

Nu je weet waar je alle ruimtes voor gaat gebruiken kun je beginnen met het inrichten. De woonkamer wordt het middelpunt van het huis. Hier komt iedereen samen om te ontspannen. Breng sfeer in de ruimte met kleuren.

Keuken

De keuken wordt ook wel het kloppend hart van de woning genoemd. Het wordt gezien als de ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Zorg ervoor dat je keuken een gezellige sfeer krijgt. Met een eiland en barkrukken erbij kan iedereen genieten in dit kloppend hart.

Houd buitenstaanders buiten met hekwerken

Naast het inrichten van je huis is je veilig voelen net zo belangrijk. Je wilt namelijk niet dat buitenstaanders zomaar je huis kunnen binnendringen. Omhein je huis en houdt indringers buiten met bijvoorbeeld gaashekwerk. Door middel van hekwerken laat je zien welk gebied van jouw is en waar buitenstaanders niet zomaar mogen komen. Een enorm hekwerk laat een inbreker vaak 2 keer nadenken en loopt liever even door naar huis zonder omheining. Je kan zelf bepalen wat voor soort hekwerk je wilt en welk het best bij jouw huis past.

Het juiste licht voor de juiste sfeer

Het juiste licht voor de juiste sfeer

Verlichting in huis heeft meer dan één taak. In de eerste plaats is licht er voor het praktisch gemak. Dit was al zo ver voor de gloeilamp werd uitgevonden en dit is nog altijd zo in dit tijdperk van ledverlichting. Het is echter allang niet meer zo dat het praktische gemak van de verlichting boven alles gaat. Licht in huis heeft ook een functie gekregen met betrekking tot de sfeer die je in de woning neerzet. Om die reden is dus ook niet elke lamp geschikt voor elke ruimte. Budgetlight geeft je een goed inzicht hierin.

Meer dan de lamp alleen

Verlichting is tegenwoordig meer dan alleen maar een lamp aanschaffen en het bolletje erin draaien. Er zijn ontzettend veel toebehoren op dit gebied. Dit maakt het mogelijk om een ruimte bijvoorbeeld af te stemmen op de personen die zich in de ruimte bevinden. De één heeft immers meer met licht dan de ander. Daarnaast kan je ook allerlei leuke andere dingen doen met verlichting. Dit maakt het onder andere mogelijk om verlichting aan te passen op bepaalde situaties die zich voordoen.

Per ruimte aanpakken

Een andere belangrijke ontwikkeling met betrekking tot licht in huis is dat het steeds meer per ruimte wordt aangepakt. Dat betekent dus dat de verlichting in de keuken meer is afgestemd op werkzaamheden die in de keuken worden gedaan. Tegelijkertijd is de verlichting in de woonkamer aangepast aan de sfeer die je in die ruimte wilt neerzetten. Het grote voordeel hiervan is vooral dat daardoor de hele woning meer en meer een persoonlijke uitstraling krijgt. Het is echt jouw woning met uniek licht. Dit vind je nergens anders.

De kosten

Nu lijkt het natuurlijk zo alsof die allemaal veel moet kosten. Toch blijkt dit reuze mee te vallen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het feit dat lampen steeds langer meegaan. Daarnaast is het licht ook zuiniger in energieverbruik. Om die reden kan het ook interessant zijn om te overwegen opnieuw naar het licht in huis te kijken, ook al werkt dit op dit moment nog naar behoren. Het kan immers altijd beter en goedkoper. Bijvoorbeeld door uit te zoeken waar je de beste prijzen voor de verlichting die je zoekt kunt krijgen.

How to be a parisian

5x tips on how to get a Parisian Bathroom:

Misschien heb je al van het boek “How to be a parisian” gehoord. In dit boek lees je alles over de cultuur, fashion en attitude van een Parisienne (parijse vrouw). Een echte Parisienne houdt van kunst, cultuur en politiek. Ze houdt van een feestje en is lichtelijk arrogant. Als het op het interieur aankomt dan houden Parisiennes van een simpele naar authentieke look.

Wil jij nou ook zo’n mooie maar simpele badkamer als een Parisienne? Lees dan de volgende tips door:

1.Kleur: stick to the basics

Ga voor neutrale kleuren en gebruik niet te veel verschillende kleuren, dit leidt af. Je wil de badkamer kalm houden zodat je optimaal kunt genieten van je rustmoment onder de douche of in bad. Daarnaast zijn neutrale kleuren tijdloos, waardoor je de muur niet zo vaak hoeft te verven. Want een echte Parisienne is liever lui dan moe en het verven van een muur valt niet onder haar hobby’s.

2.Tijdloze inrichting

Kies voor een tijdloze inrichting, zo behoud je de authentieke look. Ga bij het kiezen van meubels ook voor neutrale kleuren en chic design.

3.Onopvallend comfort

Comfort is belangrijk in een badkamer, ook voor een Parisienne. Maar het mag niet “over the top” zijn. Kies bijvoorbeeld voor een comfortable douche. Een regendouche, bijvoorbeeld de grohe Euphoria,heeft een fijne brede straal, het is net of sta je midden in een regenbui. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. En misschien nog belangrijker voor een echte Parisienne: een regendouche voegt luxe toe aan je badkamer.

4.Accessoires

Ondanks dat je badkamer simpel wilt houden zijn accessoires nodig. Niet te veel, maar alleen de noodzakelijke items. Ga bijvoorbeeld voor een mooie grote spiegel. Parisiennes houden ervan om zichzelf te verzorgen alles moet perfect zijn. En die mooie rode lippenstift opdoen wordt heel moeilijk zonder een spiegel.

5.Wijn en kaas

Een stukje brie of camembert en een glas rode wijn zijn essentials in de badkamer van een Parisienne. Genieten van een kaasplankje en een glas wijn terwijl je in bad zit maakt je gelukkig. Kies voor een Villeroy en Boch bad, dit oorspronkelijke Franse merk wordt gekenmerkt door zijn chic design.

Ga dus voor een authentieke maar simpele look. Kies voor kwaliteit, comfort en luxe. Kijk voor inspiratie voor je badkamer op SuperBath.nl, waar je een groot assortiment aan badkamerartikelen vindt. Deze factoren zorgen voor een tijdloos design. Want onthoudt: als Parisienne ben je liever lui dan moe.

Een badkamer op zolder maken

badkamer op zolder

Misschien ben je bezig met een grootscheepse verbouwing van je hele huis en wil je daarbij ook gelijk je badkamer aanpakken en hem naar een andere plek in huis verplaatsen. Het kan ook zo zijn dat je juist een extra badkamer wil creëren, zodat al je gezinsleden voldoende ruimte en gelegenheid hebben om zich lekker te verfrissen. In veel gevallen kan een badkamer op zolder hierbij de ideale oplossing zijn. Op deze manier benut je immers alle beschikbare ruimte op een heel efficiënte manier. Het maken van je nieuwe badkamer kan leuk zijn als doe het zelf klus, maar je kunt het natuurlijk ook aan een professional overlaten. Het is maar net hoe handig je zelf bent. In ieder geval geven we je graag wat advies.

Voorwaarden om een badkamer op zolder te kunnen creëren

Wanneer je een badkamer op zolder wilt maken zijn een aantal dingen erg belangrijk: de ondergrond, ventilatie en het leidingwerk. De ondergrond oftewel de vloer van je zolder is bepalend voor de vraag of je er wel of geen badkamer op kan plaatsen. Vanzelfsprekend is een badkamer op zolder alleen een optie wanneer de vloer stevig genoeg is om hem te dragen. Als de vloer sterk genoeg blijkt te zijn, kun je gaan nadenken over de volgende stap: is het mogelijk om de aan- en afvoerleidingen door te trekken naar de zolder? Houdt hierbij goed rekening met het bestaande leidingwerk, je wilt immers vast niet een hele verbouwing plegen voor enkel je nieuwe badkamer. Vervolgens bekijk je of de ruimte voldoende geventileerd kan worden. Het vocht dat na ieder gebruik van de badkamer ontstaat moet natuurlijk ergens naartoe kunnen, om zo schimmelvorming te voorkomen. Uiteraard kun je dit laatste gemakkelijk ondervangen door het plaatsen van een ventilator of afzuigsysteem.

Wie gaat de badkamer maken?

Natuurlijk kan het maken van je nieuwe badkamer op zolder een prachtige doe het zelf klus zijn, maar dan moet je natuurlijk wel in het bezit zijn van twee rechterhanden. Bij het maken van de badkamer is het namelijk van het grootste belang dat alles perfect geregeld wordt. Het leidingwerk moet degelijk in elkaar steken en het geheel dient optimaal afgewerkt te worden. Zeker wanneer je badkamer zich op zolder bevindt, wil je immers wel weten dat hij niet kan gaan lekken.

Wonen in een landelijke stijl

Een interieur past bij je persoonlijkheid. De één wil alles strak en georganiseerd inrichten terwijl een ander ‘s avonds wil thuiskomen in een huis dat warmte, sfeer en gezelligheid uitstraalt. Smaken verschillen, of je nu van een modern, klassiek of landelijke interieur houdt. Als het maar ‘klopt’ en matcht met jouw persoonlijke voorkeur.Ik weet nog dat ik het vroeger als klein meisje altijd heerlijk vond om s ’avonds kaarsjes aan te steken en lekker met een dekentje op de bank te kruipen. Van jongs af aan sprak de landelijke stijl mij erg aan. Tot de dag van vandaag zie ik dat terug in mijn leefruimte.

Comfortabel, natuurlijk, sfeervol, zomaar een aantal woorden waar je aan denkt als je het hebt over een landelijke stijl. Met de juiste ingrediënten waan je je in een heerlijke, cozy omgeving en daar hoef je niet eens voor op het platteland te wonen.

Een mooie klooster- of boomstamtafel kan de landelijke sfeer extra benadrukken. Decoreer deze bijvoorbeeld met een schaal van onbewerkt hout of beton. Geborstelde voorwerpen van ijzer of takken met bessen leg je hier nonchalant in. Wat betreft het decoreren van een landelijk interieur geldt vaak: Less is more!


Decoratie in natuurlijke kleuren matchen goed met een landelijk interieur.

Bij de eettafel passen eetkamerfauteuils met gestoffeerde knoopjes die ook nog eens heerlijk zitten. Lang tafelen is dus geen probleem. Leuk in combinatie met de eetkamerbank.
De Toulouse eetkamerfauteuil heeft een gecapitonneerde rugleuning en is ook verkrijgbaar als eetkamerbank.


Wil je het gehele interieur met elkaar laten matchen? Dan kun je bijvoorbeeld je eetkamerfauteuils combineren met een bank of fauteuil met dezelfde bekleding. Is de woonkeuken apart van de woonkamer dan geeft het toch rust als de kleuren doorlopen in je huis.
In landelijke interieurs zie je veel gecapitonneerde banken waar je lekker in weg kunt kruipen. De San Remo is daar een mooi voorbeeld van met een gecapitonneerde rugleuning ,romp en armleuningen. Een plaid zorgt voor warmte en gezelligheid voor de koude avonden. Niet alleen functioneel maar in een contrasterende kleur of stof ook mooi om spanning in je interieur te brengen.


De San Remo heeft een gecapitonneerde romp, armleuning en rugkussens.

De hoezenbank is ook dit seizoen weer helemaal terug! In een lichte linnen stof heel goed te combineren met natuurlijke kleuren en materialen. Wollen vloerkleden, rieten accessoires en onbewerkt hout. Met linnen gordijnen in een zand of een licht grijze kleur is dit altijd een goede combinatie. Een mooi voorbeeld van een bank met losse hoes die perfect in een landelijk interieur past is de Cambridge.


De hoezenbank is dit seizoen weer helemaal terug.

Als de landelijke stijl jouw voorkeur heeft dan zijn er nog vele andere modellen van UrbanSofa die daar perfect bijpassen, van sofa, loungebank tot hoekbank. Keuze genoeg dus!
Voor mij blijft het nog steeds een geluksmomentje als ik ‘s avonds na een dag hard werken, heerlijk op de bank weg kan kruipen onder een plaid. Net als dat kleine meisje, kaarsjes aan en even genieten van mijn landelijke interieur.

Mix & match jouw bed met je slaapkamer!

Je bed is het belangrijkste item in je slaapkamer. Niet alleen neemt deze de meeste ruimte in beslag, natuurlijk heeft hij ook nog eens een belangrijke functie. Een goed en mooi bed is daarom een must in een stijlvolle slaapkamer!

Boxspring bedden
Iedereen weet dat de boxspring het meest comfortabele en luxe bed is dat je kunt kiezen. Het is niet voor niks dat alle grote hotelketens vrijwel alleen maar boxspring bedden hebben. Sinds enkele jaren zien we de bedden dan ook steeds vaker terug in de slaapkamer. Het verschil tussen een bed en een boxspring (mocht je het nog niet weten)? Een boxspring bed bestaat uit 3 lagen: een box, een matras en een topper. Een normaal bed bestaat slechts uit 2 lagen: een lattenbodem en een matras. Juist deze extra lagen van een boxspring zorgen ervoor dat het comfort extra hoog is.

Mix & Match

Ik hoor je zeggen: Mixen en matchen? Hoe dan? Nou dat zal ik eens uitleggen. Als je tegenwoordig een boxspring wil kopen, zijn er winkels waar je hem geheel zelf kan samenstellen naar je eigen wensen. Zo kwam ik erachter dat je bij Swiss Sense gemakkelijk online in slechts 7 stappen je droomboxspring samenstellen met de configurator. Om een inzicht te krijgen in hoeveel mogelijkheden er zijn: Ze hebben 80 verschillende modellen die elk op duizenden manieren te configureren zijn. Naast de maat, kleur en stof kun je ook de bedbodem, het matras, de hardheid, de topper en zelfs de pootjes kiezen (check bijvoorbeeld eens die koperen pootjes hierboven!). Mogelijkheden genoeg dus.

Jouw bed in jouw stijl
De slaapkamer is allang niet meer zo saai als vroeger. Het is één van de belangrijkste kamers in het huis want je brengt er waarschijnlijk de meeste tijd door. Heb je jouw slaapkamer al naar wens ingericht? Dan kun je daar heel eenvoudig je boxspring op aanpassen. Hierboven zie je bijvoorbeeld een prachtig strak en modern bed dat perfect in de strakke en moderne kamer past. Maar je kunt het natuurlijk ook omdraaien: Kies een bed dat je mooi vindt en pas daar vervolgens de gehele kamer op aan.

Wat voor bed zou jij wel willen?

 

Handmade wandhangers, planthangers en bloemhangers van Druiventuintje

Ben jij zo iemand die alle trends bijhoud voor een hedendaags interieur dan heb je haar vast en zeker al voorbij zien komen… Maak kennis met Druiventuintje.

Handgemaakt
Wij zijn groot fan van handgemaakte woonaccessoires. Handmade is op dit moment ook helemaal trendy. Natuurlijk kun je niet overal even goed in zijn dus gelukkig zijn er een flink aantal mensen die hun creativiteit en talent gebruiken voor het maken van de mooiste accessoires voor jouw interieur. Zo ook Druiventuintje. De shop is pas geopend in maart van dit jaar en het is nu al een doorslaand succes. Eigenaresse Lies gaat vol passie aan de slag met de knoopkunst uit de jaren ’60/’70 om ook jouw interieur te voorzien van de mooiste hangers in allerlei prachtige kleuren.

Planthangers
In de Urban Jungle stijl van tegenwoordig kunnen planthangers zeker niet ontbreken. Doordat je ook planten in de hoogte hangt krijgt je interieur een speels effect. Je bestelt een planthanger inclusief potje dus je hoeft alleen nog een plantje te kopen. Je kunt er natuurlijk een hangend plantje in zetten zoals een erwtje maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een korte variant.

Bloemhangers
Naast planthangers zijn er ook bloemhangers. Deze zijn een stuk kleiner en daarmee echt super schattig. Je hebt geen hele bos bloemen nodig maar slechts één enkele mooie bloem of tak. De bloemhangers zijn er ook in verschillende soorten en kleuren. Ze zijn leuk te combineren met elkaar en met de planthangers!

Wandhangers
En dan tot slot onze favoriet: wandhangers. Elk interieur zou er één moeten hebben. Druiventuintje gebruikt verschillende knooptechnieken waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is. Kies je voor een stoere grote of een subtielere kleine? En dan nog de kleur kiezen. Laat je vooral inspireren op het Instagram account van Druiventuintje. Daar vind je de nieuwste creaties van Druiventuintje. Leuk weetje: het hele gezin van Lies zoekt mee naar de mooiste houten stokken voor de wandhangers!

Binnenkort komen er ook tasjes en een speciale lijn voor baby- en kinderkamers. Houd Druiventuintje dus goed in de gaten!

Welke verlichting past bij een landelijk interieur?

Landelijk wonen is populairder dan ooit maar welke verlichting hoort daar nu eigenlijk bij? Bij een industrieel interieur is de bijpassende verlichting zeer gemakkelijk te herkennen. Helaas vinden sommige mensen het lastiger om de juiste verlichting te kopen bij een landelijk interieur. Wij zochten het daarom, samen met Sfeerleven.nl, voor je uit!

Landelijke verlichting
Natuurlijk mag je volop combineren tussen verschillende woonstijlen. Je hoeft natuurlijk niet alles 100% landelijk in te richten. Kies bijvoorbeeld eens voor industriële verlichting in een landelijk interieur. Wil je wel een compleet plaatje zoals in een showroom van de woonwinkel dan is het belangrijk de juiste landelijke verlichting te kiezen passend bij je interieur. Een merk dat zeker warmte brengt aan je interieur is Tiffany. Je hebt vast en zeker wel eens van dit toffe merk gehoord. De lampen kenmerken zich door het schitterende glas-in-lood effect. Tiffany lampen zijn echte eyecatchers!

Terug van weggeweest
Misschien denk je bij het zien van de lampen eerst aan vroeger. Toch zijn de Tiffany lampen helemaal niet ouderwets. Ze zijn juist terug van weggeweest. Ze geven je interieur net dat beetje pit en karakter. Het glas in lood is namelijk vrij strak maar door de dessins zijn ze toch erg romantisch en sfeervol. Je opa en oma zullen je nieuwe lampen prachtig vinden maar zeker ook je leeftijdsgenoten!

Allerlei soorten
Tiffany lampen uit de collectie van Clayre & Eef zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er vloerlampen in allerlei soorten en maten. Uiteraard zijn er ook de welbekende tafellampen. Maar daarnaast zijn er ook landelijke Tiffany plafondlampen. Keuze uit diverse dessins en kleuren. Het leukste is natuurlijk om allerlei Tiffany lampen te combineren. Wees dan niet te kritisch: onderling mogen de lampen best wel verschillen van kleur en dessin. Ze vormen uiteindelijk toch wel één mooi geheel!

Tiffany wandpanelen
Heb je ook nog een plekje over op een lege wand dan kunnen we je zeker de Tiffany wandpanelen aanbevelen. Deze stralen echte luxe uit. Daarnaast is het natuurlijk ook weer eens wat anders dan een standaard schilderij of foto op canvas. Stylingtip: Heb je een een relaxte stoel en een mooie plant, hang dan een wandpaneel op de muur erachter om een echt hoekje te creëren.

 

De trend van dit moment: Grof gebreide dekens!

Hij staat al een tijdje op mijn persoonlijke wishlist… zo’n heerlijk groot en warm deken dat grofgebreid is.  Zo eentje van 100% merinowol. Maar waar koop je die? Gewoon bij bolletje wol…offuh WolletjeBol!

WolletjeBol
Allereerst moeten we even kwijt hoe leuk en origineel we de naam vinden. Alleen daar word je al vrolijk van. In 2010 is haar hobby haken een beetje uit de hand gelopen en heeft ze een groot aantal kussens en dekens gemaakt. Toen ze eind 2016 de trend van de grof gebreide dekens tegenkwam heeft ze het roer omgegooid en is ze nu met volle overgave en passie aan het breien geslagen. Naast haar webshop kun je haar creaties ook tegenkomen op diverse fysieke locaties waaronder De Nieuwe Winkel in Breda.

Enorme keuze
Wat ik het leukste aan WolletjeBol vind is dat ze openstaat voor allerlei ideeën. Heb jij dus een specifieke kleur of maat in gedachte die niet op haar webshop staat dan kun je dat gewoon naar haar sturen. Zo wilde ik graag een groen deken (binnenkort zeker te zien op IG!) en ook dat was geen enkel probleem. Sowieso biedt ze al een enorme keuze. Zo kun je kiezen uit verschillende patronen: egaal, blokken of strepen, natuurlijk eindeloos veel kleuren,diverse afmetingen en sinds kort ook zomerdekens. Deze zijn dunner, lichter en luchtiger dan winterdekens. Ideaal dus voor tijdens de zomermaanden die er nu aankomen!

Inspiratie
Je hebt hem waarschijnlijk al op menig IG account voorbij zien komen maar WolletjeBol ligt ook in het interieur van deze Instagrammers:

HomebySoph


Tryféna

En Aylin
(zij bestelde er meteen twee!)


En binnenkort dus ook te zien op ons IG account!

Stijlvolle oude meubels & vintage decoratie

Is de kringloopwinkel jouw tweede huis en struin je wekelijks de leukste rommelmarkten af op zoek naar stijlvolle oude meubels en vintage decoratie? Dan hebben we er voor jou een leuk adresje bij. Check Beautiful Waste!

Beautiful Waste
Alle oude meubels en vintage decoratie die je op Beautiful Waste ziet hebben een eigen verhaal.  Ze zijn gevonden op een plaats waar ze niet de aandacht kregen die het verdiend. In jouw interieur  krijgen de items een tweede leven. Je moet alleen even snuffelen voordat je dé perfecte items hebt gevonden. Maar dat is natuurlijk ook heerlijk om te doen!

Tweede leven
Het is helemaal trendy om items in je interieur te hebben die al een heel leven hebben gehad voordat ze in jouw interieur mochten shinen. Gebruikerssporen horen er op. Dat maakt elk item uniek en speciaal. In combinatie met nieuwe woonaccessoires en meubels komt alles het beste tot zijn recht en krijgt alles een karakter. Zelf ben ik helemaal fan van legeritems. Ik houd nou eenmaal van de kleuren en het is vaak stoer en robuust. Oude kisten, jerrycans, helmen (kan ook prima als item in je pronkkast) en ga zo maar door.

Opgeknapt
Zoals gezegd mag er gezien worden dat het item een tweede leven heeft gehad maar toch moet de functie nog wel kloppen. Een mooie oude lamp hoort natuurlijk licht te geven en een kastje moet ook dicht en open kunnen. Netty, eigenaresse van Beautiful Waste knapt daarom de items voor je op maar wel op zo’n manier dat het karakter te zien blijft. Ze doet dit met volle passie.

Inspiratie
Door de prachtige sfeerbeelden die Netty maakt en plaatst op het Instagram account van Beautiful Waste blijf je op de hoogte van nieuwe items die ze in haar shop heeft. Natuurlijk moet je er wel snel bij zijn want het zijn unieke items. Regelmatig even digitaal snuffelen dus.

 

 

De leukste woondecoratie voor kleine prijsjes!

We hebben weer een adresje gevonden die je kunt toevoegen aan je bladwijzers. Maak kennis met De Leukste Woondecoratie!

De Leukste Woondecoratie
De naam van de webshop doet het al een beetje vermoeden… ze hebben er ontzettend leuke woondecoratie van dit moment. Denk aan super gave posters, leuke kaartjes om op te hangen en zeker voor de zomerse dagen die er aan zitten te komen, mooie tuinposters. De webshop bestaat nog niet zo heel lang dus ze zijn nog bezig met het inrichten van de webshop maar dat mag de pret niet drukken want er is nu al genoeg om te shoppen. Daarnaast kun je hun producten ook shoppen bij conceptstore The Upperside in Enschede.

Woondecoratie voor kleine prijsjes
We weten niet hoe het met jou zit maar wij kunnen woondecoratie blijven shoppen. En heb je eenmaal te veel dan wissel je gewoon wat af door een deel op te slaan. Des te leuker vind je het dan als je het weer in je interieur plaatst. Op dit moment hebben wij een zwak voor zwart-wit woondecoratie. Dit is echt tijdloos. Maar als je zoveel woonaccessoires koopt is het wel belangrijk dat het een beetje betaalbaar blijft. Bij De Leukste Woondecoratie zijn wij tot nu toe alleen nog maar kleine prijsjes tegengekomen. Volgooien die winkelmand dus!

Onze favorieten
Zoals altijd hebben wij onze favoriete items weer even op een rijtje gezet voor jullie.

Fotolijst dubbel glas wit
Leuk voor veertjes of het zelf drogen van blaadjes en bloemetjes! Prijs: €4,50


Kussen gatenplant
Net zo populair als de Monstera plant zelf! Prijs: €11,95

Here comes te sun
Leuke tuinposter waardoor het prachtige liedje van The Beatles in je kop blijft zitten! Prijs: €17,95

Vaas antraciet Gem
Handig vaasje voor wat losse takken en bloemen! Prijs: €9,50

Woonketting zwart 170 cm
Maar liefst 170 cm lang! Prijs: €12,50

De dokter voor industriële verlichting

Dat ik van stoere items houd in een interieur is geen geheim. En het leuke is dat ik regelmatig nieuwe adresjes tegenkom die een enorm leuk aanbod hebben aan stoere industriële producten. Deze keer laten we je kennismaken met: Dr. Voltage

Dr. Voltage
We kwamen Dr. Voltage op Instagram  tegen en moesten direct een kijkje nemen in hun webshop. Ze hadden namelijk foto’s gedeeld van prachtige industriële lampen. Daar moesten we meer van weten. Eenmaal op de website werden we nog enthousiaster. De naam verteld eigenlijk al wat ze precies zijn: Ze zijn dokter van industriële verlichting. Deze komt voornamelijk uit Oost-Europa. Meestal uit oude mijnen of fabrieken. Dr. Voltage demonteert van top tot teen de lampen en kijkt ze vervolgens goed na zodat deze weer naar behoren werken. Natuurlijk blijft het karakter van de lampen wel behouden.

Statieflampen
Echte eyecatchers zijn de industriële statieflampen. Ben je, net als ik, een echte liefhebben van een industrieel interieur dan moet je deze gewoon hebben in je woning. Natuurlijk kan dat in je woonkamer zodat iedereen hem kan bewonderen maar denk ook eens aan een andere leuke ruimte. Zo zal een authentieke statieflamp direct sfeer geven aan je slaapkamer maar ook aan de kinderkamer (die mogen natuurlijk ook stoer zijn!) Naast statieflampen heeft Dr. Voltage ook wandlampen, bureaulampen, hanglampen en enkele andere stoere items. Check hun IG account om op de hoogte te blijven van het brede assortiment.

Onze favorieten
Zoals altijd hebben wij onze favoriete items weer op een rijtje gezet. Maar let op, Dr. Voltage koopt de lampen kleinschalig in. Voordat je het weet is die ene toffe lamp dus al verkocht aan iemand anders.

115. Theaterspot op landmeterstatief
Hoe stoer is deze theaterspot?! Hij is ongeveer 185 hoog. Echt een eyecatcher dus. Zeker ook een aanrader als je een nieuwbouwhuis hebt. Deze plafonds zijn namelijk vaak wat hoger en hierbij vallen kleinere statieflampen een beetje weg. Prijs: €750,-

118. Zware explosieproof wandlamp met kooi (klein)
Deze industriële wandlamp staat echt super stoer op een lege muur maar je kunt hem natuurlijk ook neerleggen op je dressoir (zie ons IG account voor inspiratie). De combinatie glas en staal is in perfecte balans wat hem super stoer maakt. Prijs: €115,-

032. Bureaulamp Groen
Groen is erg populair op het moment. Houd je niet zo van kleur maar wil je wel een kleur toevoegen aan je interieur om het geheel iets warmer te maken dan is groen daarvoor de ideale kleur. Daarnaast is groen ook een stoere kleur. Deze groene emaille bureaulamp past echt perfect in een industrieel interieur. Prijs: €125,-

Wist je dat
Ook leuk om te weten is dat je de producten van Dr. Voltage ook een fysieke winkel heeft. Samen met Second Life is deze winkel te vinden in Gaanderen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen!

 

Hip en eigen(wijs) wonen

We hebben weer een super leuk adresje voor jullie: Hippe Tantes. Zoals eigenaresse Cindy zelf zegt is het dé webshop voor hip en eigen(wijs) wonen!

Hippe Tantes
Vol enthousiasme heeft eigenaresse Cindy Hippe Tantes overgenomen. Zelf is ze ook altijd bezig met haar interieur. Ze verandert haar interieur regelmatig, leest daarnaast vele woonbladen en is altijd op zoek naar nieuwe dingen op gebied van wonen. Het assortiment van Hippe Tantes bestaat uit vele toffe merken zoals Bloomingville, Nordal, House Doctor, Krasilnikoff, Wowgoods, Onshus, Winkeltje van Anne en nog veel meer.

De mooiste woonaccessoires
Noem het maar op en Hippe Tantes heeft het. Van kapstokken tot klokken, fotolijsten, vaasjes en potjes maar natuurlijk ook hippe posters en wand stickers. Naast woonaccessoires kun je er ook te gekke lampen kopen en allerlei mooie en handige items voor in je keuken.

Onze favorieten
Natuurlijk hebben wij onze favorieten weer uitgekozen en kunnen we niet wachten deze met jullie te delen. Check ze hieronder:

HOUSE DOCTOR 2 DRAADMANDJES MINT GROEN, €29,95

ET AUSSI STEKKERLAMP SOLEIL CLEAR, €171,80

WINKELTJE VAN ANNE A4 POSTER NAAR BED NA EEN DAG PRET, €4,95


WINKELTJE VAN ANNE TUINPOSTER FRISSE SNUIT WIT, €25,95

Leuk om te weten: 20 en 21 mei staat Hippe Tantes op het Flavourites feest in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Helemaal trendy: Kuipstoeltjes in je interieur!

Je ziet ze wekelijks voorbij komen in een nieuwe aflevering van VT wonen weer verliefd op je huis en ook alle woonbladen staan er vol mee. Je kunt er niet meer omheen. Heb jij al kuipstoeltjes in je interieur?

Kuipstoeltjes 
De trend van 2017 is toch wel het gebruik van kuipstoeltjes in je interieur. Natuurlijk aan de eettafel maar je kunt hem natuurlijk ook plaatsen in een hoekje om heerlijk te lezen. Buiten het feit dat ze er natuurlijk enorm stijlvol uit zien, zitten ze ook nog eens uiterst comfortabel. Ze zitten enorm stevig. Een goede houding dus voor je lichaam. Je kunt er gemakkelijk uren heerlijk op zitten door de ronde vormgeving.

Kiezen maar
Wist je dat er vele uitvoeringen zijn van de bekende kuipstoeltjes. De welbekende witte variant heb je natuurlijk maar daarnaast kun je ook kiezen voor vele andere kleuren. Voor een scandinavische look kun je kiezen voor een houten onderstel. Mocht je in plaats van een scandinavische kuipstoel een stoerdere sfeer willen creëren dan kun je kiezen voor een metalen onderstel. Ze zijn natuurlijk ook enorm leuk te combineren met andere stoeltjes.

Betaalbaar design
Misschien nog wel het beste kenmerk van deze kuipstoeltjes is dat ze enorm betaalbaar zijn. Zeker wanneer je een eettafel hebt waaraan 6 stoelen kunnen worden gezet is het kopen van stoelen vrij prijzig. Bij ZASQO.nl bestel je al een kuipstoel vanaf €58,95. Zij hebben overigens een enorm groot assortiment kuipstoelen dus voor ieder wat wils.

Onze favorieten
Hieronder zie je enkele stoelen van ZASQO.nl die wij erg mooi vinden maar bekijk ook gerust de andere kuipstoeltjes.

Design eetkamerstoel Brandy zwart, €69,95


Kick eettafelstoel Daan roze, €68,95

Design kuipstoeltje DAW ABS lichtblauw, €114,95

Scandinavische eettafel stoel Brandy wit, €69,95

Hippe kuipstoel Fay wit, €64,95

Fotocredits: ZASQO.nl